LEIGE Геометричен Модел Разгъната за нокти Живопис САМ Разгъната Живопис Украса, Ръчно изработени Прежди Струна Подарък Ръчна изработка Изкуство (Цвят: B размер: 30х30 ?
  • New

LEIGE Геометричен Модел Разгъната за нокти Живопис САМ Разгъната Живопис Украса, Ръчно изработени Прежди Струна Подарък Ръчна

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Забележка : Този продукт е продукта, ръчно изработени, получената стока не е готов продукт, трябва да го направите самиЗа разлика от традиционната бродерия и живопис, тя е изработена от нишки, пропуснати през няколко слоя ликвидация.Всеки един или няколко слоя променят цвета си, за да тълкува естествени цветове.В същото време е и развива концентрация и внимание на децата и практически умения, както и изострят търпение и издръжливост възрастни.Неограничен творческо изкуство "един нокът и една линия" дава уникален опит за създаване. Забележка : Този продукт е изработен ръчно, получена опаковката не е готов продукт, трябва да го направите сами.Креативна рисувани в комбинация с пирони и въже.Идва с инструкции и видеоклипове за инсталиране, моля, свържете се с центъра за обслужване на клиенти, ако имате някакви въпроси.За разлика от традиционната бродерия и живопис, тя е изработена от нишки, пропуснати през няколко слоя ликвидация.Всеки един или няколко слоя променят цвета си, тълкуването на естествени цветове. В същото време, тя също така развива концентрация и внимание на децата и практически умения, както и изострят търпение възрастни и способността за декомпресия. Нека всяка нишка има "температурата на ръцете ни". 。 Неограничен творческо изкуство, "един нокът и една линия", дават уникален опит за създаване. Моля, обърнете внимание, преди да поръчате, че продуктът не е готов продукта и трябва да бъде изпълнено в съответствие с инструкциите.Осъществяване списък : 1 бр. като дървена скоба, без цифра, за да се избегнат наранявания на ръцете.Размер : 30х30 вижте Дупките на платката са били обучени.Само трябва да се подготвите за чук, за да започне изготовлениепожалуйста, се допуска по-малки отклонения в цвета и измерения!моля, разберете, благодаря.