12 Бр. Пластмасова Кутия за котешки Тоалетни с 12 Бр. Копая 16,9x11,4x3,9 Инча, Големи Открити Саксии за Котешки Тоалетни, Здрав Антипригарный котешката с високи Страни за д?
  • New

12 Бр. Пластмасова Кутия за котешки Тоалетни с 12 Бр. Копая 16,9x11,4x3,9 Инча, Големи Открити Саксии за Котешки Тоалетни,

BGN 22.79

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Какво ще получите : 12 пластмасови кутии за котешки тоалетни и 12 пластмасови совков за боклук 6 различни цветове, в зависимост от различните предпочитания на котки; не е нужно Да купувате лъжички отделно, което внася удобство в живота си, е идеален за семейства с по няколко домашни любимциРазмери на кутията : много котки предпочитат да се отваря кутията за котешки тоалетни, тъй като до него лесно да получите достъп, и той им се радвате, когато те ще видят, че там има повече място; Размерът на тази кутия, за котешки тоалетни е 16,9 x 11,4 х 3.9 инча, този кутия за тоалетна се отвори и дава на вашия домашен любимец достатъчно място, за да се чувствате комфортно.Отворен дизайн : този здрав котешката е отворена конструкция, която може да освежи въздуха и разсейване на неприятни миризми в тавата за боклук, а също така улеснява собствениците на котки почистване котешки екскременти по всяко време, като позволява на котката да живеят в комфортна среда, играе важна роля в здравето им.Качествени материал : тава за котешки тоалетни с ниски стени, изработени от качествени полипропиленови материали, безопасно, без мирис, трайни и охраняющего здравето на вашите домашни любимци; Той може да се осигури комфортна и безопасна среда на живот за вашата котка, гарантира здравословен растеж и ще ви създаде по-чиста домашна обстановка.Безопасно за Вас и вашата котка : комплект кутии за котешки тоалетни има непрекъсната закръгленост, без да посочи краищата, той може лесно да се вземе, не поранив на ръцете; този дизайн, подходящ за котки и предпазва котката ви от надраскване, като осигурява пълна безопасност за вас и вашата котка.