10 БР. Гумени тапи за градински знамена и регулируеми щипки за градински знамена от Ummeral от Ummeral - Висококачествени капачки за тревата знамена и скоба за прислуга зна?
  • New

10 БР. Гумени тапи за градински знамена и регулируеми щипки за градински знамена от Ummeral от Ummeral - Висококачествени

BGN 3.34

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Гумени детайли във формата на цветя не дават флагам каба от трибунитеСкоби се държат спуснати знамена, така че знамена не се прекратяват на върховете на трибуните.Висококачествен каучук, изпъната в много размери.Работете правилно и при слънчева светлина, дъжд, вятър. ★ ДРЪЖТЕ ГРАДИНСКИ ЗНАМЕНА НА МЯСТО, повече не гоняйтесь ЗА СВОИТЕ ЗНАМЕНА - нашите гумени тапи за градински знамена не дават флагам каба с каботажните.Скоби за външни знамена държат спуснати знамена. ★ ФУНКЦИОНАЛЕН и лесен ЗА УПОТРЕБА - нашите мъничета за тревата знамена сигурно ще си флаг и се запазват на място в ветровити дни. Перфектни аксесоари за градински знамена за вашата стойка за хартата. ★ ДОБРЕ направени и трайни - нашите гумени стопоры за градински квадратчетата, изработени от здрав и участък от каучук.Диаметър на вътрешната дупка е 0,28 инча, издигната, за да отговарят на флагштокам различни размери (не за ползване на флагштоках големи размери). ★ ОТЛИЧНИ СКОБИ ЗА ЗАКРЕПВАНЕ НА ХАРТАТА - Регулируеми външни скоби за хартата държат на ъгъла на хартата опущенным и на място, така че той дори не може да се обърнеш по посока на вятъра. ★ Идеална поддръжка на градината хартата - Нашите скоби за знамена и прислужници за градински знамена включват 5 гумени фиксаторов за градински знамена и 5 щипки за знамена, които могат правилно да работят при слънчева светлина, дъжд, вятър. ★ ДРЪЖТЕ ГРАДИНСКИ ЗНАМЕНА НА МЯСТО, повече не гоняйтесь ЗА СВОИТЕ ЗНАМЕНА - нашите гумени тапи за градински знамена не дават флагам каба с каботажните.Скоби за външни знамена държат спуснати знамена. ★ ФУНКЦИОНАЛЕН и лесен ЗА УПОТРЕБА - нашите мъничета за тревата знамена сигурно ще си флаг и се запазват на място в ветровити дни. Перфектни аксесоари за градински знамена за вашата стойка за хартата. ★ ДОБРЕ направени и трайни - нашите гумени стопоры за градински квадратчетата, изработени от здрав и участък от каучук.