Колие-Урна за Праха, Колие от Уроки, Урна за Кремация, Стерлинговое Сребърен, Розов Кристал, и Запомнящи се Подаръци за Майка, Баща, Домашни любимци, Подарък за споме?
  • New

Колие-Урна за Праха, Колие от Уроки, Урна за Кремация, Стерлинговое Сребърен, Розов Кристал, и Запомнящи се Подаръци за Майка,

BGN 36.76

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【АМУЛЕТ ПРОТИВ УРОКИ】 Уроки - известният символ на неговата сила, защита от урокиТози мощен амулет "уроки" бдителен поглед ще ви предпази от ревност и вреда. носенето на огърлица от уроки може да донесе късмет, здраве за вас и вашето семейство. 【Колие-урна от уроки за праха】 като Развиете винта от капака урни, можете да поставите в него пепелта от кремацията на близките си, косата или домашни любимци (кучета, котки).Леко напомняне за това, че вашият любим човек или домашни животни винаги с вас, идеално съчувствие и запомнящи се подаръци във връзка със загуба на майка, баща, съпруг, баби и дядовци. 【РОЗИ ЦВЕТЕ】Някой 62 000 години взбирался на хълмове и скитащи из нивите, за да събира цветя, за да засвидетелстват уважението на погребението.Розата е очарователен символ на любовта, който дава пълна и запоминающуюся почит на любимия човек.Вашият любим човек никога не умира, тя просто заспива в сърцето си. 【ВИ ПОМАГА да ОЗДРАВЕЕТЕ】Трудно губят любим човек, това колие-урна за праха от уроки не само предлага на красиво и безопасно място окончателното почивка, за вашия любим човек / домашни любимци (котки, кучета), но и ви помага да оздравеете в процеса, синьо мънисто и помага да се успокои и да лекува сърцето ти. 【КОВЧЕГ за бижута】 1x опаковка кутии за бижута. 【Тип колиета】 Окачване, дължина на веригата 20 инча (18 + 2 регулируеми), с набор от пълнители. 【S925 стерлинговое сребро 】 Изработено от 100% 925 сребро колие от уроки, за чувствителна кожа, удобен за продължително носене. 【ПОКРИТИЕ От БЯЛО ЗЛАТО】 Сребърно колие от уроки за пепел от сребро, покрита с бяло злато. 【КОМБИНИРАТ С други ДРЕХИ】Това колие с урной за праха "уроки" лесно се съчетава с различни стилове минималистичного, спортни, класически, романтичен стил, както и с различни видове дрехи с кръгло деколте, топами и футболками, без ръкави, дълги и къси рокли, за да изразите своя уникален стил.