Притискане на Вратата,4шт Домакински Дете Дете Пръст на Ръката на Защитник на Притискане на Вратата Панти здравословна Тапата Предпазва от Притискане на палеца Тр?
  • New

Притискане на Вратата,4шт Домакински Дете Дете Пръст на Ръката на Защитник на Притискане на Вратата Панти здравословна

BGN 18.76

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Дизайн на външния вид на малък и изискан, че може ефективно да предотврати притискане на детето вратата шевПомогнете разумно налягане, което се случва в процеса на затваряне на вратите, за да се предотвратят наранявания на ръцете.Дизайн за съхранение, снабдена с кука за съхранение, може да бъде подвешена, когато не се използва, е много лесна и удобна.Той е изработен от висококачествен полипропилен материал за осигуряване на добра здравина и стабилност.Той се отличава с висока гъвкавост и тънък качество на изработка и подходящ за врати с шевове по 9 mm. Дизайн на външния вид на малък и изискан, че може ефективно да предотврати притискане на детето вратата шев.Помогнете разумно налягане, което се случва в процеса на затваряне на вратите, за да се предотвратят наранявания на ръцете.Дизайн за съхранение, снабдена с кука за съхранение, може да бъде подвешена, когато не се използва, е много лесна и удобна.Той е изработен от висококачествен полипропилен материал за осигуряване на добра здравина и стабилност.Той се отличава с висока гъвкавост и тънък качество на изработка и подходящ за врати с шевове по 9 mm. Дизайн на външния вид на малък и изискан, че може ефективно да предотврати притискане на детето вратата шев. Помогнете разумно налягане, което се случва в процеса на затваряне на вратите, за да се предотвратят наранявания на ръцете. Дизайн за съхранение, снабдена с кука за съхранение, може да бъде подвешена, когато не се използва, е много лесна и удобна. Той е изработен от висококачествен полипропилен материал за осигуряване на добра надеждност и стабилност. Той се отличава с висока гъвкавост и тънък качество на изработка и подходящ за врати с шевове по 9 mm. Параметри : Състояние : 100% чисто нов Тип изделия : Врати накрайник Материал : PP Приложение : Подходяща за врати с вратата шев повече от 9 мм, Тегло : прибл.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Door healthyty Stopper
Material:
PP
Application:
Suitable for doors with a door seam greater than 9mm
Weight:
Approx. 94g / 3.3oz
Length:
Approx. 8.5cm / 3.3in
Package List:
4 x Door Pinch :
Note:
1.Note that this product is suitable for babies aged 0 to 6. If it is damaged, please replace it in time. It is suitable for doors with a door seam greater than 9mm.2.Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.3.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :