Семейни костюми за Хелоуин, Потници за жени, Блузи, Дамски Туники, Които Могат да се Носят С Гамаши, Трико с дълъг ръкав (в Оранжево-C, XL)
  • New

Семейни костюми за Хелоуин, Потници за жени, Блузи, Дамски Туники, Които Могат да се Носят С Гамаши, Трико с дълъг ръкав (в

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Трико с дълъг ръкавБлузи, големи размери за жените. ?Потник-туника с дълъг ръкав - базова тениска, която трябва да се появи в гардероба си дамски туники специален дизайн, за да създаде ежедневието и безплатна кацане на фигурата.Лесен за почистване, е възможно машинно или ръчно пране, потници и блузи, да не се избелва, да се мотае да изсъхне. ?Висококачествени материали и стилен дизайн правят тези ризи са много удобни в чорап.Този свободен топ риза перфектно се съчетава с дънки, панталони, гамаши и дънки-скинни.Тези дълги блузи са идеални за ежедневно носене, да излезете навън, партита, работа, ежедневни дрехи, пазаруване, коктейл, на клуба.Костюм за всички сезони. ✈ Бърза доставка : Всички наши продукти ще бъдат доставени в рамките на 1-2 работни дни, след като сме получили вашето плащане.Стандартното време за доставка е около 7-15 дни, експресна доставка около 3 до 5 работни дни преди датата на пристигане. ? Обслужване на клиенти : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви служи с цялото си сърце. ? Забележка : моля, прочетете Внимателно нашата таблица с размери преди да поръчате качулки-туники, тъй като дрехите на всички азиатски размери и ще бъде по-малко американски, е препоръчително да се купуват в по-голям размер. ⭐⭐⭐⭐⭐ Сме честни търговци, бърза доставка, 24-часово обслужване на клиентите, всичко е направено само за да отговори на нуждите на клиенти, моля, бъдете сигурни за закупуване.Информация за продукта : Пол : За жени, момичета Причина : за всеки ден Материал : полиестер Фигура : Цвят, съответстващ на Стила : всекидневни, модерен Дължина на ръкав : Дълъг Дебелина : Стандартна Какво получавате : 1 х Дамски потник-туника ?? Моля, обърнете внимание : ▶ Моля, сравнете размерите на детайли с вашите, преди покупка!!! ▶ Цвят може да се различават леко в зависимост от настройките на компютъра и монитора ▶ Моля, позволете 1-3 см различно от ръчно измерване, благодаря ви (на всички измервания в см.