6шт Възглавница Помощ Xcm Кърпички За Измиване на Рани на Лицето Вана Хирургически Слой с Кухненски Носна Кърпичка Марлевая Прежди За Лице, Душ за Бели Губчатых Кърп?
  • New

6шт Възглавница Помощ Xcm Кърпички За Измиване на Рани на Лицето Вана Хирургически Слой с Кухненски Носна Кърпичка Марлевая

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

НЕТКАНАЯ ПЛАТ - si ХИРУРГИЧЕСКИ МАРЛЯ ПОДЛОЖКИ От тъкан може да се направи отлични мултифункционални кърпи, парцали или рушники, за да въведе ред в по-малко количествоТе също могат да бъдат използвани в приготвянето на храна и всякакви дейности или ще се превърне в идеален подарък за вашето дете. и водопоглощающее качество.Портативен размер и лесен за переноске.НЕТЪКАН МАРЛЯ ГЪБА - портативен размер, лесно да ги носите със себе си.КУХНЕНСКИ КЪРПИ - , бебешка кърпа за лице с мека и гладка текстура.НЕТКАНАЯ ПЛАТ - si ХИРУРГИЧЕСКИ МАРЛЯ ПОДЛОЖКИ От тъкан може да се направи отлични мултифункционални кърпи, парцали или рушники, за да въведе ред в по-малко количество.Те също могат да бъдат използвани в приготвянето на храна и всякакви дейности или ще се превърне в идеален подарък за вашето дете. и водопоглощающее качество.Портативен размер и лесен за переноске.НЕТЪКАН МАРЛЯ ГЪБА - портативен размер, лесно да ги носите със себе си.КУХНЕНСКИ КЪРПИ - , бебешка кърпа за лице с мека и гладка текстура.Пратката включва 3 x кърпи Характеристики - Цвят : бял. - Материал : Памучни прежди. - Може да се използва в тоалетната, кухнята и банята. - Размер : около 70x50x0,1 вижте - , кърпа за лице с мека и гладка текстура за деца. - gi - Преносим размер и лесен за переноске. - и водопоглощающее качество.Описание на продукта Нетканая плат за използване от деца.хирургически марля подложки Тази стока е поредица от кърпите от памучна прежда, които лесно се мият и добре да абсорбират вода и, със сигурност, ще стане новия си любим кърпа.кухненски кърпи и Чаршафи премиум-клас, изработени от futon материал, който гарантира дълъг живот и приятни на допир.