Demeras 2 ЕЛЕМЕНТА Силиконов Калъф за контролера PS5 Противоскользящий Защитен Калъф за Носене за Геймпада PS5 Калъфи за контролер PS5 (черен)
  • New

Demeras 2 ЕЛЕМЕНТА Силиконов Калъф за контролера PS5 Противоскользящий Защитен Калъф за Носене за Геймпада PS5 Калъфи за

BGN 2.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Защитен калъф】 прахоустойчив, защитени от изпотяване и антиэкструзии, предпазва вашето устройство от надраскване, пръстови отпечатъци и прах по време на работа в ръчен режим или пътуване защита и разкрасяване на външния вид на дръжки, удължава срока на експлоатация. 【Приятно усещане в ръката】 Силиконов калъф за геймпада е изработен от висококачествен силикагел, приятен на допир, меки и удобни, лек материал, не се зареди дланта на ръката си, придава на вашия контролер ергономичен вид soft touch. 【Добър потребителски опит】 Елегантен и сух материал ви позволява да се насладите на най-добрите игрални впечатления и никога не се тревожи за проблема с приплъзване по време на игрите и предотвратява подхлъзване по време на игра, вече няма да се притеснявате за потни ръце. 【ЛЕСНА инсталация】 Точно рязане и интерфейс осигуряват добра достъпност.Бутони или интерфейси и други работни части са пълна обработка, няма да повлияе на работата след инсталацията. 【ГАРАНЦИЯ за КАЧЕСТВО на ПРОДУКТА】Нашата фирма е специализирана в проучването на всички видове аксесоари за игрови конзоли.Можете да бъдете сигурни за закупуване.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по имейл в рамките на 24 часа.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро. 【Защитен калъф】 прахоустойчив, защитени от изпотяване и антиэкструзии, предпазва вашето устройство от надраскване, пръстови отпечатъци и прах по време на работа в ръчен режим или пътуване. защита и разкрасяване на външния вид на дръжки, удължава срока на експлоатация. 【Приятно усещане в ръката】 Силиконов калъф за геймпада е изработен от висококачествен силикагел, приятен на допир, меки и удобни, лек материал, не се зареди дланта на ръката си, придава на вашия контролер ергономичен вид soft touch. 【Добър потребителски опит】 Елегантен и сух материал ви позволява да се насладите на най-добрите игрални впечатления и никога не се тревожи за проблема с приплъзване по време на игрите и предотвратява подхлъзване по време на игра, вече няма да се притеснявате за потни ръце.