Unicraft, Сладко Късо колие за момичета на възраст от 4-8 години, 18 инча, с Удлинителем, Верига, Удължител, Очарователно Колие за Деца, Подарък кутия за Момичета, Снежна Ко?
  • New

Unicraft, Сладко Късо колие за момичета на възраст от 4-8 години, 18 инча, с Удлинителем, Верига, Удължител, Очарователно

BGN 8.49

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

❤ Късо колие за момичета, изработени от месинг с бял позлатени, която не съдържа никелНе се притеснявайте за тяхната чувствителна кожа, а цветът на покритието може да се задържи в продължение на дълъг период от време. ❤ Окачване "Розова ябълка" с размер 0,5x0,5 инча, изработен от розов камък "котешки очи", който ще бъде по-различен начин преливат под различни ъгли. ❤ Дължина на веригата : 16 инча + 2-инчов удлинительная верига. ❤ Това колие за момичета вдъхновен история snow white, и всяко колие опаковано независимо в алуминиева кутия в стил бели картофи принцеса.Идеален за подарък за момиче, подаръци за партита за момичета, подарък за рожден ден, коледа подарък, подарък за Хелоуин, ежедневни облекла, костюми snow white, костюмированной купоните за cosplay, и много други. ❤ Гаранция за качество : Аз предлагам на всички клиенти пълно връщане на парите, ако те са недоволни от своите поръчки.Име на продукта : колие за момичета Метал : месинг с покритие от бяло злато.Камък : розов камък котешко око.Дължина : удължител 16 + 2 инча.Тема : Снежанка Описание : Това е детско огърлица за момичета, изработени от месинг с покритие от бяло злато и розов камък котешко око с 18-инчов веригата.Това колие за момичета вдъхновен история snow white и опаковани в тематична алуминиева кутия, той е подходящ за приятелка, сестра, дъщеря като подарък за рождения си ден.