Цифров Многофункционален Безжичен Датчик за домашни колони - Цифров Преобразувател на Звука, Регулируема Цифрово-аналогов Аудиопреобразователь, Адаптер за стере?
  • New

Цифров Многофункционален Безжичен Датчик за домашни колони - Цифров Преобразувател на Звука, Регулируема Цифрово-аналогов

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Аудиоадаптер : звуков адаптер може да се използва като автомобилен адаптер, за да е правилно да се говори, да се движите и да слушате песни, по-безопасно шофиране. цифров аудио конвертор има богати интерфейси за нуждите на различни съоръжения.Управление използвайте приемник осигурява най-лесното и удобно използване. Цифроаналоговый конвертор : Поддържа оптични, коаксиални, изпратени цифрови аудиосигналы в аналогов стереофоничен и аудио изход при свързване към усилвател.На корпуса осигурява добра защита от смущения и прави звука е чист и четлив.Освен това, Тя е здрава. Цифров преобразувател на звука : Нашият приемник е различно стабилна връзка, висока скорост на трансфер, широк диапазон на сигнала и ниска латентност, което ви осигурява най-добри усещания.Включете кабелна връзка в безжична, с помощта на адаптер, включвайте устройството, распрощайтесь с ограничения за кабелна връзка и се наслаждавайте на вашата безжична живот. Регулируема цифрово-аналогов аудиопреобразователь : нашия ресиверу не трябва да управляват, щепсела и да играе.Този звуков адаптер има силен сигнал, стабилно предаване на 20 метра без заедания. стабилна предаване на сигнала използва персонализирани индикатор за състоянието.за домашно кино, преподаване, учебни заведения, конферентни зали, магазини, домакински уреди и други места.100% Добро обслужване на клиенти : Ние сме толкова уверени, че ще получите помощ от този адаптер за домашно стереосистемного аксесоар, ако имате някакви оплаквания, моля, не се колебайте да се свържете с нас за връщане или draw, ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа, моля, не се колебайте да купуват, благодарим ви за покупка, желаем ви успешно пазаруване и щастлив живот.Защо да изберете Аудиоадаптер?
Това устройство може да превърнете оптични, коаксиални, изпратени цифрови аудиосигналы в стереоаналоговые аудиосигналы, свързани към усилвател.

Item Type:
Receiver
Input Interface:
Microphone, Coaxial, U Disk, Optical Fiber
Effective Working Range:
Barrier Free 30m/98.4ft  Standard
Supported Equipment:
Mobile Phone/Tablet/Computer/TV/Sound/Amplifier/Projector, Etc.
Package List:
1 x Charging Cable:
1 x Optical Fiber Line:
1 x 3.5mm R/L Sound Cable:
1 x R/L Two Channel Sound Cable:
1 x Manual:
1 x Receiver:
1 x Remote Control:
1 x Receiving Antenna: