Sumkyle, 3 опаковки Прогресивно Многофокусных Очила за четене за Мъже и Жени, Блокер Синя Светлина Кутия Панти, Компютърни Ридеры (3 серии, 2.00, multiplier_x)
  • New

Sumkyle, 3 опаковки Прогресивно Многофокусных Очила за четене за Мъже и Жени, Блокер Синя Светлина Кутия Панти, Компютърни

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【ТРИ НИВА ТОЧКА】 : Прогресивно многофокусные очила за всички ваши нуждиГорна част - увеличение на половината капацитет за разходки, походи по магазините.Средната част е леко намален увеличаване на капацитета за работа с компютър, гледане на телевизия и т. в Долната част на лещата работи на пълна мощност и се използва за четене на почти на разстояние.Това означава, че можете да носите очила, по всяко време и на всяко място. 【Блок синя светлина】 : Качествени лещи срещу синя светлина /UV-лъчи, те не само могат ефективно да блокират вреден от синя светлина, но и предпазват от ултравиолетовите лъчи, което може да бъде еднакво вредни.След използване на нашите прогресивни очила за четене със синьо осветление в продължение на известно време вие ще забележите разликата.Това може да намали зрителна умора на очите и дискомфорт, причинени от използването на компютъра или мобилния си телефон.Да се улесни главоболие и спи спокойно. 【Висококачествени материали】 : Пластмасови квадратни рамки за очила, леки, удобни, трайни, подходящи за продължително носене; Прозрачни лещи от поликарбонат с висока разделителна способност с антирефлексно покритие, осигуряват точна увеличаване, намаляване на хроматичната аберация и осигуряват валидността на цветове. 【ОТЛИЧНА СТОЙНОСТ 】: удобното набор от 3 двойки прогресивно многофокусных ридеров дръжте няколко на работния плот, в чантата си и на любимите си места за четене.Можете да имате ясна визуално възприятие по всяко време и навсякъде и да не забравяме нося очила.Страхотни подаръци за мъже и жени. 【Гаранция за връщане на пари на 90 дни】: 100% гарантирано удовлетворение.Моля, просто ни кажете, ако сте недоволни от покупката в продължение на 90 дни, и ние ще се погрижим за вас.Така че, пробвайте ги днес без риск. 【ТРИ НИВА ТОЧКА】 : Прогресивно многофокусные очила за всички ваши нужди.Горна част - увеличение на половината капацитет за разходки, походи по магазините.Средната част е леко намален увеличаване на капацитета за работа с компютър, гледане на телевизия и т. в Долната част на лещата работи на пълна мощност и се използва за четене на почти на разстояние.Това означава, че можете да носите очила, по всяко време и на всяко място. 【Блок синя светлина】 : Качествени лещи срещу синя светлина /UV-лъчи, те не само могат ефективно да блокират вреден от синя светлина, но и предпазват от ултравиолетовите лъчи, което може да бъде еднакво вредни.