Слот за самоличност, Punch за бейджа, Punch за имената на етикет, Ръчно Punch за PVC-карти, фото-етикет за идентификация (черен, тесен punch)
  • New

Слот за самоличност, Punch за бейджа, Punch за имената на етикет, Ръчно Punch за PVC-карти, фото-етикет за идентификация

BGN 6.31

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материал удар на : накрайник за перфоратор е с изцяло метална конструкция, конструкция от тежки метали е здрав, антикоррозийностью, устойчив на падане и на висока проникваща способностРазмер пробивного на отвора : размери пробитого овалния дупки е 0,59 "x0. Дълбочина вставляемой карта може да се регулира до 0,79 инча / 2 виж Лесен за използване : вие можете лесно пробиване на дупки ръчно или на масата.Капачка от неръждаема стомана с автоматично отхвърляне държи резитба перфорирана хартия, които можете да почистите, просто отваряне на нея.Широко приложение : идеален за пробиване на сертификати на персонала, пропуски, филми за мобилни телефони, картички, PVC, именни birk, бейджей, снимки и различни документи и т. Други проекти : Това се отнася и за хартия, албуми за албуми, поделкам ръчно изработени художествени проекти "Направи си сам". идеална за използване в дома, в офиса, на училище.Материал удар на : накрайник за перфоратор е с изцяло метална конструкция, конструкция от тежки метали е здрав, антикоррозийностью, устойчив на падане и на висока проникваща способност.Размер пробивного на отвора : размери пробитого овалния дупки е 0,59 "x0. Дълбочина вставляемой карта може да се регулира до 0,79 инча / 2 виж Лесен за използване : вие можете лесно пробиване на дупки ръчно или на масата.Капачка от неръждаема стомана с автоматично отхвърляне държи резитба перфорирана хартия, които можете да почистите, просто отваряне на нея.Широко приложение : идеален за пробиване на сертификати на персонала, пропуски, филми за мобилни телефони, картички, PVC, именни birk, бейджей, снимки и различни документи и т. Други проекти : Това се отнася и за хартия, албуми за албуми, поделкам ръчно изработени художествени проекти "Направи си сам". идеална за използване в дома, в офиса, на училище.