NA 2 Бр. Коприна превръзка на очите, Регулируема мека превръзка на очите, Коприна превръзка на едното око, с Регулируема каишка, Еластична превръзка от неопрен за мър?
  • New

NA 2 Бр. Коприна превръзка на очите, Регулируема мека превръзка на очите, Коприна превръзка на едното око, с Регулируема

BGN 2.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Пакетът включва】В опаковката се съдържат две, за еднократна употреба превръзки за очи черен и син цвятТова количество ще е достатъчно за използването и за подмяна, и можете да изберете различни цветове маски за очи в съответствие с различно настроение и дрехи. 【Материал премиум-клас】 Маска за едното око е направена от висококачествен копринен материал, който е гладък и мек, дышащим и здрав, и може да се използва в продължение на дълго време. 【Регулируема каишка】 Pirate превръзка на очите идва с регулируема еластична лента, можете да се регулира на дължина в зависимост от големината на главата, че лентата не е прекалено хлабав или твърде стегнат, че може да предизвика у вас неприятни усещания. 【Удобен дизайн】 Коприна еластична маска за очи е пълен с мека копринена нишка, която ще окаже натиск върху очите, ще окаже натиск върху очите и ще ви осигури комфортно носенето. 【Защитете очите си】 Тази удобна превръзка от неопрен за мързеливи очи идеален за ежедневна грижа за очите.Това може да помогне да се определи амблиопию, кривогледство, псевдомиопию на зрението може да се развива правилно.Маска за очи може да се използва многократно.Може да го мият на ръка с вода и сапун, но, моля, не търкайте силно.Коприна превръзка на очите - добър инструмент за украса.Може да се използва за партита за Хелоуин, костюмирани партита, детективски приключения, пиратски игри и други дейности.Еднократна превръзка на окото малка и невесомая, може лесно да сложи в дамска чанта или раница.Настройки на Цвят : черен, син Размери : както е показано на фигура Предпоставка включва 2 бр. копринени превръзки на очите, по 1 бр. за всеки цвят Бележки Измервания са направени на ръка, може да има отклонения в размера.Поради разлика между светлина и монитор цвят може да има малка грешка.