Удължаване на коса Конска опашка, Дълга къдрава коса за удължаване във формата на конска опашка, 24/30 см, синтетичен Черен кок на експозиции, Афро-конска опашка, шнол?
  • New

Удължаване на коса Конска опашка, Дълга къдрава коса за удължаване във формата на конска опашка, 24/30 см, синтетичен Черен кок

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Материал : Къдрава коса с завязками във формата на конска опашка, висококачествено термостойкое синтетично влакно, е много гладко, меко, удобно и лесно, да не се поддават на боядисване. Дизайн с клипс : регулируема завязывающийся опашката с две пити вътре помага заключва в перука, него не е лесно да се измести или да падне. Перфектен размер : Дължина на косата : 24 инча (растянутая дължина), тегло на косата : 170 (+-5 г).Дължина на косата : 30 см (дължина в растянутом като), тегло на косата : 190 (+-5 г).Цвят на косата : натурален черен. Предимство : идеален за ежедневна употреба и партита, изглежда естествено.Придава незабавен блясък и стил, преобразява вашия начин, лесно се закопчава и е освободен. Моля, обърнете внимание : 1.С оглед на осветление и на монитора цветът на опашката може да се различават малко от представени на снимката.Измийте косата с топла вода и мек шампоан, сложете ги в хавлиена кърпа и го оставете да изсъхне по естествен път.При възникване на проблеми с косата си, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще направим всичко възможно, за да можете да бъдете щастливи.Дълга къдрава коса за удължаване във формата на конска опашка 24/30 см, синтетични черни завязки на експозиции, режийни коса за удължаване във формата на конска опашка, отгоре косата Име на продукта : Дълга къдрава пълнители за cauda equina, клас материал : высокотемпературное влакна, цвят : натурален черен, дължина : 24/30 см, монтиране : без затягане : натрупване под формата на cauda equina за жени, характеристика : мек, гладък, лесен за ползване пакет включва : 1 * Синтетични черни завязки на експозиции за изграждане под формата на конска опашка в стил афро, бележка 1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите. В комплекта не се включват стоки, различни от тези, които са показани на снимки стоки.