s Куки 50/100 бр. Коледна Украса от S-образни куки Украса за Коледната елха Мультидержатели за многократна употреба S-образна кука Коледна украса s Куки за захващане (Цв?
  • New

s Куки 50/100 бр. Коледна Украса от S-образни куки Украса за Коледната елха Мультидержатели за многократна употреба S-образна

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Коледна елха, висящи декор украшение PVC кукиЛесен за използване и переноске, подходящ за домашна, така и за празнична украса.Дизайн на S-образна форма може да направи една кука по-специален.Когато трябва да украсите коледната елха, може да се мотае коледни подаръци, коледни топки по клоните с помощта на дърво коледна куки.Това ще ви помогне да създадете топла и весела коледна атмосфера.куки - идеалният избор за коледна украса, подходящи за окачване на коледни топки, подарък кутии, празнични светлини, орнаменти, аксесоари, снимки, ключове и т., ще допринесат за обжалване на коледното парти.Коледна елха, висящи декор украшение PVC куки.Лесен за използване и переноске, подходящ за домашна, така и за празнична украса.Дизайн на S-образна форма може да направи една кука по-специален.Когато трябва да украсите коледната елха, може да се мотае коледни подаръци, коледни топки по клоните с помощта на дърво коледна куки.Това ще ви помогне да създадете топла и весела коледна атмосфера.куки - идеалният избор за коледна украса, подходящи за окачване на коледни топки, подарък кутии, празнични светлини, орнаменти, аксесоари, снимки, ключове и т., ще допринесат за обжалване на коледното парти.Трайни, без остри ъгли, безопасен за използване, устойчиви на корозия.Описание : Продукт : Коледни висящи куки Материал : PVC Цвят : тъмно зелен Форма : S-образна Приложение : Коледна елха, венец, подвесное украса и т., Предназначение : за дома, на улицата и т. Опаковка в пакет : 20/50/100 бр. куки (куки, а не някакви други елементи) Забележка : поради разликата между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.