Windbreakers с Духове на Хелоуин с бели led гирлянди, Декор от Призрачна Светещи Знамена на Хелоуин, Интериор със Собствени една илюзорна зелени Площи за външни Висящи акс?
  • New

Windbreakers с Духове на Хелоуин с бели led гирлянди, Декор от Призрачна Светещи Знамена на Хелоуин, Интериор със Собствени

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Украса за Хелоуин] за окачване на бижута се използва комбинация от призрачна и led крушки за създаване на по-атмосферата на ХелоуинТози декор за Хелоуин светлини една илюзорна, украсена с ветровками, добавляющими цветна украса в нощта на Хелоуин.Просто изключете светлината и настроението на Хелоуин веднага ще дойде. украса на сцената на парти за Хелоуин. [Материал на премиум] осветителни Тела светия decorates са изработени от висококачествен полиестерен плат, медна тел и led крушки.Сигурен, здрав и му е лесно да боли. [Лесно да се мотае] Всяка декоративна празничен вятърна флаг оборудван с плетене на една кука и линия отгоре, което ви позволява удобно да виси навсякъде, където искате, под ръба на покрива, дърветата, прозорците.Цветен лампа може да поставите в ветрозащитный чорап под всякакъв ъгъл, което е удобно за нанасяне. [Multi] Затвори windbreakers с духове на Хелоуин, висящи украшения на вашата входна врата, сноп веранда, двор, дърво, балкон, градина, косене на трева и т., Можете да ги използвате, за да се определи посоката на вятъра, а също така да се мотае в стаята, за да се присъедините към тематични парти за Хелоуин.Забележка : Чорапи Светия wind можете да използвате многоразово.Оставете да изсъхне, преди да го приберете.Не използвайте струнни тела в лошо време. [Подарък-изненада] тези вятърни чорапи за окачване на открито може не само да се използват като украса за Хелоуин, но и определят посоката на вятъра в ежедневния живот; Вие можете да ги изпратите на приятел, на съсед, семейството си или като подарък за нов дом за Хелоуин, Коледа и рожден ден.Призрачни windbreakers на Хелоуин с бели led гирлянди, този декор за Хелоуин една илюзорна, украсена с ветровками, добавляющими цветна украса в нощта на Хелоуин.Просто изключете светлината и настроението на Хелоуин веднага ще дойде.

Item Name:
Halloween Ghost Windsocks with White LED String Lights
Material:
Polyester
Color:
As shown
Size:
About 50*120cm
Battery:
Built-in button battery Applicable
Festivals:
Halloween
Occasions:
Garden, Yard, Outdoor, Indoor, etc.
Note:
1.Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures.:
2. The color of the product is subject to the color received, please allow measuring deviation due to manual measurement, thank you for your understanding!: