Воден Фонтан с Авокадо Awpland за котки Вътре, Ултра Тихи Автоматично Чешма за Пиене котки с Умен помпа, вода Опаковка за кучета 67 грама/2л за котки и малки Кученца, Няко?
  • New

Воден Фонтан с Авокадо Awpland за котки Вътре, Ултра Тихи Автоматично Чешма за Пиене котки с Умен помпа, вода Опаковка за

BGN 8.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?ФОНТАН за ОЧАРОВАТЕЛНИ ДОМАШНИ любимци AWPLAND : собственици на домашни любимци доверие дизайн хубаво авокадо, така че ние сме разработили нов цвят : прозрачен, зелен и прозрачен бялВидим, прозрачен резервоар за вода, лесно да се провери останалата вода и предварително да напълните с вода. ? 67 грама / 2 л ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ : Тази автоматична ясла за котки настанява гости в 2 л вода — това е достатъчно, за да пие котката в продължение на седмица, а куче - в продължение на 3 дни.Капацитетът 67 грама, което прави този фонтан за кучешки мисок идеален избор за малки породи кучета и всички котки. ? НАСЪРЧАВАНЕ на ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ НАПИТКА : Тези чешма за коте оборудвани с режима скок на вода, които отговарят на навици за котки, кучета пият вода от чешмата.Система за циркулация на вода помага за осигуряване на максимално насищане с кислород, за да се получи по-свежа и вкусна вода. ?4-степенна система за филтриране : 4-степенна система, включваща активен въглен от черупки от кокосови орехи и памук слой, йонообменна смола и здраво нетъкан материал, осигурява здравословна и гигиеничную вода за любимите си домашни любимци в рамките на деня!Филтри могат да бъдат закупени отделно, моля използвайте оригинални. ? КУПИ С увереност : ние ви предлагаме 100% гаранция за удовлетвореност.Ако имате някакви проблеми с купата за чешма с авокадо за кучета Awpland, моля, свържете се с нас и ние ще ви помогнем за решаване на проблема в рамките на 24 часа. ?ФОНТАН за ОЧАРОВАТЕЛНИ ДОМАШНИ любимци AWPLAND : собственици на домашни любимци доверие дизайн хубаво авокадо, така че ние сме разработили нов цвят : прозрачен, зелен и прозрачен бял.Видим, прозрачен резервоар за вода, лесно да се провери останалата вода и предварително да напълните с вода. ? 67 грама / 2 л ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ : Тази автоматична ясла за котки настанява гости в 2 л вода — това е достатъчно, за да пие котката в продължение на седмица, а куче - в продължение на 3 дни.