Приспособления за морски риболов Goture, Светещи Вертикалните Приспособления с тези на една кука, Бързо Мормышка с бързото Каишка, Дълбоководен Блесна за Джиговой ул?
  • New

Приспособления за морски риболов Goture, Светещи Вертикалните Приспособления с тези на една кука, Бързо Мормышка с бързото Каишка,

BGN 12.13

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Спецификация : 3,5 грама, само три цвята, подходящи за много случаи 【Висококачествена стръв】 изящна изработка, не ще бъде лесно выцветать.С помощта на 3 D лазерно покритие, ефектът се получава реалистична, а е отражение силен.Лазерно отразяващи покритие може да се отрази на външната светлина, под всякакъв ъгъл, като по този начин увеличава привлекателността на вашата стръв и още повече накара риба-мишена за атака. 【Светлинен ефект】 Розово, синьо и лилаво цветове имат функция за осветление, по-специално, розов има функция за осветление от двете страни.Той може ефективно да привлече вниманието на целевата риба през нощта или в дълбоководна зона, където не прониква светлина, и за постигане на ефекта на привличане на целеви риба. 【Уголемено разстояние на изхвърляне】 Специфично тегло е голямо, а е малък, така че относителното съпротивление на вятъра при забросе ще бъде много малък.Обтекаемая конструкция позволява да се намали съпротивлението на въздуха при хвърляне, да се направи центърът на тежестта е по-устойчив по време на полета, а също така позволява лесно да се хвърлят на големи разстояния и по-бързо да потъва. 【Широк спектър от приложения】 Широко се използва при морски риболов, крайбрежен риболов и улов с лодка, идеален за риболов на пъстърва, риба тон, кингфиш, лаврак, скумрия, риба, морски костур, сьомга, жълтоопашата, кобии, клыка и т. Спецификация : 3,5 грама, само три цвята, подходящи за много случаи. 【Висококачествена стръв】 изящна изработка, не ще бъде лесно выцветать.С помощта на 3 D лазерно покритие, ефектът се получава реалистична, а е отражение силен.Лазерно отразяващи покритие може да се отрази на външната светлина, под всякакъв ъгъл, като по този начин увеличава привлекателността на вашата стръв и още повече накара риба-мишена за атака. 【Светлинен ефект】 Розово, синьо и лилаво цветове имат функция за осветление, по-специално, розов има функция за осветление от двете страни.Той може ефективно да привлече вниманието на целевата риба през нощта или в дълбоководна зона, където не прониква светлина, и за постигане на ефекта на привличане на целеви риба. 【Уголемено разстояние на изхвърляне】 Специфично тегло е голямо, а е малък, така че относителното съпротивление на вятъра при забросе ще бъде много малък.

3.5oz, there are three colors in total, suitable for many occasions. :