Honbay 24 бр. Ръкавни мъниста за Дредов, Разноцветни Тъкани на Тръбата, за да Дредов, Модни Аксесоари за Плетене на Коса, за Жени, Мъжки Украшения за Коса (12 стилове)
  • New

Honbay 24 бр. Ръкавни мъниста за Дредов, Разноцветни Тъкани на Тръбата, за да Дредов, Модни Аксесоари за Плетене на Коса, за

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пратката включва : 24 бр разноцветни мъниста-тръби за коса.Материал : полиестер.Височина : 20 ~ 25 мм/0,79 ~ 0,98 инча.Без остри ръбове, меки и удобни, да не навредят на косата. 12 различни стилове, прост и елегантен, много атрактивни, могат да се комбинират с различни стилове облекло.Лесен за управление и е чудесен аксесоар за повечето хора.Отлично за плетене на косичек, опашки и удължаване на косата.Може да се използва за ежедневна употреба и различни специални случаи като партита, модни ревюта, сватби и концерти, и т. Материал : полиестер Цвят : 12 цвята Размер : както е показано Изработен от полиестерен плат, ръчно изработени, моющийся, здрав, лек, не се плъзга и не избледнява.Може да ви служи дълго време.Здрав, приятен за кожата и е удобно в чорап.Уникални модели и класически цветове, правят косата ви по-привлекателни.Можете не само плитка коса в плитка, но и да ги използва в бижута, браслетах, ожерельях, те са полезни, ако ви трябват.Можете също така да тъкат своите собствени уникални косата, заедно с най-добрата си приятелка, за да добавите цвят към живота си.Идеален подарък за майки, сестри, приятелки, приятели и близки приятели.Полезни съвети : Размер се измерва ръчно, и някои грешки са нормални.Действителната стока, има предимство.