Hicarer 24 Бр. Коледна Украса Адвент Календар Гривна Бижута 24 Дни Коледен Обратното Броене Адвент Календар Гривна Колие направи си САМ Окачване Комплект за Направата н?
  • New

Hicarer 24 Бр. Коледна Украса Адвент Календар Гривна Бижута 24 Дни Коледен Обратното Броене Адвент Календар Гривна Колие

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Календар за обратно броене Коледа : от 1 декември до Коледа всеки ден има определен брой в календара, и всеки броя отговаря на бижута подарък, можете просто да отворите малък прозорец в календара и намиране на красиви гривни-висулки от 1 декември, когато отворите прозореца 24th, наближава Коледа и бижута, подаръци карат да се чудяКоледна украса с ръцете си : тези гривни и колиета-висулки се извършват под формата на класически коледни елементи, като снежен човек, лосове, чорапи, снежинка, камбанка, коледна елха и още много други, придават усещане за празника и ще направи вашето Коледа забавен и креативен.Здрав материал : тези висулки за гривни, изработени от сплав с покритие от периода на повърхността, че е здрава за използване, лек и удобен, в переноске, не е лесно да избледнява или се разграждат, добър материал може да ви служи дълго време.Лесен монтаж : комплектът включва : 1 верига за колиета и 1 верижка за гривната, така че да можете лесно да прикачите тези красиви декорации към веригата и да направи си коледно колие или гривна, показват вкус и стил.Какво получавате : можете да получите 1 бр. коледен календар за обратно броене, 22 бр. висящи висулки, 1 бр. верига за гривната и 1 бр. верига за колиета, добра комбинация и достатъчно на брой, за да отговори на вашите нужди в празнична украса.Функции : Календар за обратно броене Коледа : От 1 декември до Коледа всеки ден има определен брой в календара, и всеки броя отговаря на бижута подарък, можете просто да отворите малък прозорец в календара и намиране на красиви гривни-висулки от 1 декември, когато отворите прозореца 24th, наближава Коледа и бижута, подаръци ще ви удиви.Коледна украса с ръцете си : Тези гривни и колиета-висулки се извършват под формата на класически коледни елементи, като снежен човек, лосове, чорапи, снежинка, камбанка, коледна елха и още много други, придават усещане за празника и ще направи вашето Коледа забавен и креативен.