Безжичен Комплект Дръжки на татуировка-машина с Цифрово LCD дисплей, Акумулаторна Батерия с капацитет от 1950 mah, Въртящи се на Татуировка-пистолет, Обзавеждане за Кож?
  • New

Безжичен Комплект Дръжки на татуировка-машина с Цифрово LCD дисплей, Акумулаторна Батерия с капацитет от 1950 mah, Въртящи

BGN 44.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ】 Дръжка за татуировка-на пишеща машина е изработена от алуминиева сплав за по прецизен технологията CNCТази дръжка за татуировки има мощен мотор и подобрена система скоростна кутия.Лек дизайн, предназначени за облицовка и перушина, която осигурява комфортно нанасяне на татуировка. 【Цифров LCD екран】 Цифров LCD екран показва и записва работно напрежение и работното време.Напрежение лесно се регулира, всеки път с натискане на клавиша "+" или "-" с напрежение 0,5 V. Минимално напрежение е 5, а максималната - 12 Век Препоръчителното напрежение : 7-10 В, за облицовка и 6-9 и оцветяване. 【Мощен двигател и безжична връзка】, Благодарение на вградения по-мощния двигател без ядро максимална работна мощност е 12, а скоростта може да достигне 12000 об/мин. на Иглата може да скача назад, а ход може да достигне 3,5 мм. Капацитетът на батерията е 1950 ма с регулируемо напрежение 5-12 V. Пълно зареждане отнема само 2 часа, може да се използва в продължение на 8 часа, поддържане на дълготрайна работа с татуировка и стабилна производителност. 【Лекотата На използване и широкото прилагане на】 Благодарение на вградената литиева батерия татуировочная дръжка лека и изключително портативна.Той може развийте захранване, за да замените батерията си.Вградена дръжка за татуировка-на пишеща машина може да бъде съвместима с повечето захранвания и игла форма на тонер касети.Поръчайте го сега и ще получите RCA адаптер безплатно. 【СЛЕДПРОДАЖБЕНО ОБСЛУЖВАНЕ】 Ние гарантираме високо качество на татуировка-машина.Ако стоката някакви проблеми с качеството, можете да се свържете с нас по всяко време.Ние обещаваме пълно възстановяване.Моля, бъдете сигурни за закупуване.Име на продукта : Безжична Писалка за татуировка-на пишеща машина.Материал на продукта : Авиационен алуминий.Цвят на татуировка-на пишеща машина : черен.