Кожен Нашийник за кучета с въздушна биркой WHIPPY, GPS Тракер, Нашийник за Кученца с въздушна Биркой, Регулируем Нашийник за Кучета с мека Кожена Подплата и Държач за въ?
  • New

Кожен Нашийник за кучета с въздушна биркой WHIPPY, GPS Тракер, Нашийник за Кученца с въздушна Биркой, Регулируем Нашийник за

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Мек и удобен нашийник за кучета】 Нашийници за кучета с притежател на въздушна тагове WHIPPY са изработени от висококачествена кожа, която е гъвкава и супер мекиЗдрав външен кожен нашийник за куче, изработена от дишаща вътрешна изкуствена кожа, която е много мека и може постоянно да оставят врата суха. 【РАЗМЕР яка за кучета】 Щенячий яка с подплата от кожа WHIPPY airtag се предлага в 4 размера, подходящи за кучета от всички размери.Моля, измерете кучета врата, преди да купите.Размер яка за кучета може да се регулира, изберете правилния размер за вашето куче, за да осигури комфорт и безопасност.Препоръчително е да оставите пространство за дишане на 2 пръста между продукта и врата. 【Тежкотоварни обтегач и D-образен пръстен】 В нашия кожен яка за кучета с защита от загуба на въздушна етикети се използват тежкотоварни обтегач от сплав и D-образен пръстен, които не ръжда и не се деформира.Всеки нашийник за кучета преминали тест на опън, за да се гарантира сигурността на кучето.Това е най-добрият подарък за вашето хубаво кученце. 【ЗАЩИТЕН КАЛЪФ ЗА ВЪЗДУШНА ТАГОВЕ】Калъф е изработен от екологично чист течен силикон, не пропуска пот, устойчив на надраскване и могат да се перат.Сигурно и покриване на свой етикет за кучета, без да се притеснявате за това, че тя се свива, или ще надраска. 【Анти-изгубен калъф за притежателя на AIRTAG】 Този вид предпазни своята практика за Airtag може да се използва за ошейниках за кучета, висящи пръстени за домашни любимци, ремнях за училище ранцев и други предмети размер (подходящ ширина : 0,8-1 сантиметър).Прикрепив въздушна етикет на притежателя на яката за вашето куче и предмет, проверете си местоположение с помощта на телефона.Докато е върху корицата на кучето си и една чанта, можете да ги намерите без много усилия. 【Мек и удобен нашийник за кучета】 Нашийници за кучета с притежател на въздушна тагове WHIPPY са изработени от висококачествена кожа, която е гъвкава и супер меки.Здрав външен кожен нашийник за куче, изработена от дишаща вътрешна изкуствена кожа, която е много мека и може постоянно да оставят врата суха. 【РАЗМЕР яка за кучета】 Щенячий яка с подплата от кожа WHIPPY airtag се предлага в 4 размера, подходящи за кучета от всички размери.Моля, измерете кучета врата, преди да купите.Размер яка за кучета може да се регулира, изберете правилния размер за вашето куче, за да осигури комфорт и безопасност.Препоръчително е да оставите пространство за дишане на 2 пръста между продукта и врата. 【Тежкотоварни обтегач и D-образен пръстен】 В нашия кожен яка за кучета с защита от загуба на въздушна етикети се използват тежкотоварни обтегач от сплав и D-образен пръстен, които не ръжда и не се деформира.