Комплект за Пиърсинг на Ушите JIESIBAO с Обеци-Розово от 925 Сребро, Позлатени Хипоалергенни Обеци-Карамфил Еднократна Пистолет За Самостоятелно Пробиване на Уши Инстр?
  • New

Комплект за Пиърсинг на Ушите JIESIBAO с Обеци-Розово от 925 Сребро, Позлатени Хипоалергенни Обеци-Карамфил Еднократна Пистолет

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【МАТЕРИАЛ】 Инструмент за еднократно, фланец и стерилна, за да се избегне кръстосано замърсяванеХирургична стомана. 【Ценни пакети】 Включва : 1x Еднократна инструмент за пиърсинг на ушите, с обеци от сребро проба 925 и злато 4 мм. 2 Почистващи тампон за почистване на площадката. 1x Маркер за кожа. 【ХАРАКТЕРИСТИКИ】 Еднократна пистолет за обици на ушите, инструменти за пиърсинг на ушите, пистолет за нокти, инструменти за обици със сребърна серьгой-гвоздиком 925 проба.Всяко устройство съчетава в себе си саморазрушающийся пистолет за пробиване на уши и идва с ушния карфица.Подходящ за професионална или домашна употреба. 100% чисто нов и високо качество.Начин на употреба : 1. Дезинфекция на ухото и ушную с с помощта на охлаждаща вата. Използвайте маркер на водна основа, за да отбележи точка, която искате да пробива. Като хванете двата края на пистолета за пробиване, привеждане на върха на ушната шипове с маркирани и силно натиснете. Ушна родословни в пистолет автоматично пада и се прехвърля във вашия пиърсинг piont.Пункция приключи успешно. 【ГАРАНЦИЯ за УДОВЛЕТВОРЕНИЕ】Ви ще е гарантиран възстановяване или замяна, ако по някаква причина не сте напълно удовлетворени от комплект за пиърсинг.Професионални еднократни пистолети за пиърсинг с ушни щифтове; Докато леко натискане на пистолет, ушное дупка ще бъде хубаво да прилепва плътно към ухото си, това е удобно!.