XIMA 10 бр. Ленти на главата за деца, Преливащи, Блестящи Ленти със Звездите за Момичета, Детски Аксесоари за коса (10 бр. ленти със звездите)
  • New

XIMA 10 бр. Ленти на главата за деца, Преливащи, Блестящи Ленти със Звездите за Момичета, Детски Аксесоари за коса (10 бр.

BGN 7.97

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Количество : 10 бр само междузвездни чалми на главата за деца и малки деца, по 1 бр. от всеки цвят, включително 5 бр. едноцветни, лилави, златни, розови, сини, кафяви и 5 бр. цветове на дъгата, в тон с различна облеклото на вашите деца.Материал : Звезда е изработена от пайети ярки цветове, а превръзка на главата, изработени от пластмаса, със зъби и издълбани лента grograin, тя може да се задържи косата на малки зъби. Размер : Размерът на сърцето е 1.8 инча (4,6 см), размер превръзка на главата ширина 1 виж Подходящ размер за повечето от момичетата.Добре изглежда, се чувстват добре е подходящ за всички типове коса.Дизайн Love : Пластмасов превръзка на главата, обтянутая цветни ленти, гладка и мека лента и най-до нея 3шт. блестящата звезда в същия цвят, сладка и чаровна, те са идеален аксесоар за деня и вечерни облекла и всеки повод.Костюм за : Превръзка на главата със сърца за децата е добре за много случаи, като например рожден ден, сватба, училищен ден и е подходящ за момичета, момичета, малки момичета, малки момичета, особено за деца, превръзка на главата за 4-6 години. ленти на главата за деца, колела за момичета с брилянтен лък и звездите за юноши, детски Аксесоари за коса (10 бр. колела със звездите).