6 БР. Щипки за коса, Щипки за коса-Нокти за Тънка коса, Малки Щипки за коса, за жени-момичета, 2 Кв Щипки за коса-нокти, Правоъгълни Щипки за коса, Нескользящие Аксесоар?
  • New

6 БР. Щипки за коса, Щипки за коса-Нокти за Тънка коса, Малки Щипки за коса, за жени-момичета, 2 Кв Щипки за коса-нокти,

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Предпоставка, в комплект】Вие ще получите 6 бр пластмасови заколок за коса за жени.Размер - 2x1, 8 инча.Предлага се в 6 цвята : жълто, синьо, зелено, светло лилаво, бяло и лилаво. 【Един размер подходящ за всички】 Нашите цветни щипки за коса-ноктите са по-подходящи за редеющих коса, защото те са със среден размер.Ако имате гъста коса, можете да ги събере в елегантен кок наполовина.И прости обикновена цветове, подходящи жените от всички възрасти. 【Широко приложение】 Тези нокти за коса са идеални за ежедневна употреба, идеален за измиване на лице, маски за лице, грим, извършване на упражнения и много други.Нашите малки скоби-ноктите достатъчно, за дневна смяна, ви е удобно да изберат този, който пасва на вашия рокля и прическам. 【Материал премиум-клас】 Нашите малки щипки за коса са изработени от висококачествена пластмаса и здравите метални пружини.Малки фиби за коса с нескользящим дизайн могат здраво задържане на косата, те няма да бъдат лесно отваливаться и няма да навредят на косата ви. 【Гаранция за 100% съвпадение на】 : За защита на заколок за коса, които използваме сверхтвердую кутия.За да родословни не се разгражда при выдавливании, ние също така сме добавили слой поролоновой хартия.В случай на проблеми с качеството или увреждане при транспортиране ние предлагаме замяна или връщане на парите.Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си продукти с най-високо качество и най-добрите услуги.Квадратните скоби за коса, правоъгълни скоби за коса, аксесоари за коса за жени.