Angoily 4шт Punch Малка дупка удар на Хартиен Punch с един дупка Punch един Синтез на Кръгла дупка удар на Хартия дупката удари за Производство на Перфоратор за снимки от албум?
  • New

Angoily 4шт Punch Малка дупка удар на Хартиен Punch с един дупка Punch един Синтез на Кръгла дупка удар на Хартия дупката

BGN 9.64

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПОРТАТИВЕН РЪЧЕН ПЕРФОРАТОР - подходящи за използване в офиси, фотостудиях, представителства, магазини, стикери, е един от инструментите, използвани обикновено в копирни работилнициПЕРФОРАТОР ЗА ХАРТИЯ с НАМАЛЕНО УСИЛИЕ - перфоратор се втвърдява под въздействие на топлината, което го прави по-траен.АЛБУМ ЗА ИЗРЕЗКИ от ФОТОАЛБУМА - подходящи за използване в офиси, фотостудиях, магазини, стикери, е един от инструментите, използвани обикновено в копирни работилници.ФОРМА ДЫРОКОЛОВ - Операцията е проста, удобна и практична, режещ дупка стандарт, и на него не чеп.Перфоратор за хартия със собствените си ръце - Перфоратор закален при нагряване, което го прави по-траен.Пратката включва 4 x перфоратор за хартия Функции Дълбочина подаване на хартия : 53 мм разстояние между междинна дупки за пръстите и на ръба на хартия) Перфоратор за албуми -Размер : 15,00 X8,50 X2,50 см /5,89 X3,34 X0 перфоратор за карти.Дебелината на удар : 2 мм (отнася до дебелината на картата) Препоръчителната дебелина на удар : масивна карта не повече от 1,0 мм, хартия не повече от 1,5 мм, канцеларски материали. -Материал : цинк сплав перфоратор за хартия с намалена усилия Форма на отвора за перфорация : кръгла албум за албуми с диаметър 3 мм - Цвят : Сребрист аксесоари за производство на хартия - Структура на пробиване материал от с сплав, красив външен вид, е подходящ за перфорация на хартия с дебелина по-малко от 2 мм. - Штамповочный пуансон изживял този тежък период при излагане на топлина, което я прави по-трайни. - Операцията е проста, удобна и практична, отвор за рязане на стандартни, и на перфораторе няма чеп. - Уникално гнездо за събиране на отпадъци, да грабва хартия не разлетались около удар. - Може да възпроизведе на хартия, картон, снимки, визитки, банкови карти от PVC.Ръкави за картички, прозрачно фолио за мобилни телефони, твърди найлонови торбички за опаковане на хранителни продукти от PVC и т.