Защитно фолио за кабел Apple Type-C, направени със собствените си ръце, с хубави 3D дизайн във формата на мраморно сърце Защитно фолио за USB-зарядно устройство за данни, ли?
  • New

Защитно фолио за кабел Apple Type-C, направени със собствените си ръце, с хубави 3D дизайн във формата на мраморно сърце Защитно

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

На [Съвместимост] - Защита на кабела е подходящ за всички оригинални кабели на Apple i Phone и Type-c е съвместим с кабел за зарядно устройство i Pad 5 i Phone 5 S SE 6 6 S 7 8 11 12 13 14 Pro Max XR XS X i WatchЗабележка : Кабел за i Phone и зарядно устройство USB-C в комплекта не са включени. На[Защита кабел за зарядно устройство] - Този набор от защитни устройства за окабеляване ефективно защитава кабелите на вашия i Phone от огъване, entanglements, счупване и разнищване, удължаване на срока на експлоатация.Те могат също така да се защити вашия кабел за прехвърляне на данни от перегрызания домашни любимци.Украсете своя телефон аксесоари. На [Приятен дизайн и това, което получавате] -пакет 2 клас на протектора с шарките на сърцето + 1 вита защитно въже + 1 бр. сладък капак за штепсельной вилици Apple мощност 18 W/20 W + 1 бр. кабелна замазка захранващия кабел + приятелско обслужване на клиенти.Прекрасен сладък дизайн, нова върбовка kawaii с една вълнообразна линия, лесно привлича внимание. На [Идеален подарък] - Костюм за защита на кабела САМ е прекрасен дизайн, който е отличен аксесоар за i Phone.На Вас може да се използва като подарък за децата, семейството, приятелите, които са загрижени за вредата, интерфейс линия за предаване на данни и т. на[Гаранция] Ако се сблъскате с проблеми по време на употреба, можете да получите на 24-часов отговор за обслужване на клиенти и намиране на решения.Моля, не се колебайте да се свържете с нашите послепродажную услугата.