Поясная чанта Pander Everywhere за жените с 5 джоба с ципове, Поясная чанта от полиестер RPET През рамо, чантата (тъмно-сиво)
  • New

Поясная чанта Pander Everywhere за жените с 5 джоба с ципове, Поясная чанта от полиестер RPET През рамо, чантата (тъмно-сиво)

BGN 8.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✅ Размери и материали - 8,25" (21 см) Д Х 2,25" (55" (14 см) Х Тегло : 0,26 кг., Регулируема дължина на каишка : 35 инча (89 см) -52 инча (132 см), обем 1.5 литра, РЕПТ-полиестер (здрав, гъвкав материал, който се превръща рециклирани бутилки в пакети). ✅ Много джобове - 5 отделни джоба с цип за всичките си стоки от първа необходимост, съхранявайте ги отделно и подредени. 2 Основни джоба, достатъчно вместительных за вашия телефон, портфейли, слънчеви очила и т., 3 потайных джоба с цип, са подходящи за вашите ценни вещи, 4 слота за карти Вътре в основните джоба е Лесно да се съхранява и извлича лична карта, кредитна карта и т., не трябва да рови. ✅ Водоотблъскваща - поясная чанта Pander lightweight everywhere за модерните жени е направена от висококачествен водоустойчив полиестер, може ефективно да защити предмети в чантата от дъжд и пот, лесен за почистване, здрава и устойчива на счупвания, на пипане е гладка и нежна. ✅ Различни поводи - Скута чанти Pander навсякъде са идеални за всякакви случаи, като например за пътуване, бягане, туризъм, колоездене, разходки на кучета, концерт, на плажа и т., Не се колебайте да поръчате модни поясную чанта за всеки ден. ✅ УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ - Нашата мисия се състои в това, да се съсредоточи върху създаването на продукти за УСТОЙЧИВО бъдеще.Fabric чанта за рамо, изработен от рециклирани полиестер, подплата изработен от рециклирани полиестер – устойчив, универсален материал, който превръща рециклирани бутилки в пакети.