5 бр. Модел Дръжки за дъска за Табла, Акрилна Прозрачна Кухненска Дъска за Рязане, Модел Дръжка, Ъгъл, Извити Листа за Проследяване, Ръководство Инструмент за обрабо?
  • New

5 бр. Модел Дръжки за дъска за Табла, Акрилна Прозрачна Кухненска Дъска за Рязане, Модел Дръжка, Ъгъл, Извити Листа за Проследяване,

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✅ [3 различни форми], Можете да получите шаблон дръжки дъска за табла от 5 бр 3 различни форми, включително крива линия и триъгълник, а модел на триъгълника има 3 различни размера.Различни форми и размери могат да ви помогнат да направите различни дръжки за разделочных дъски в съответствие с различните разделочными дъски. ✅[Широко приложение] Ръководство инструмент за проследяване на шаблон се използва широко за производство на дръжки дъска за табла, diy от дърво със собствените си ръце и на други проекти също е отличен дърводелец.Това е практичен инструмент за дърводелци, любителите на diy, готвачи и много други, позволяващ подобряване на ефективността на тяхната работа. ✅[Прозрачен дизайн] Дръжка дъска за табла извършва по прозрачен дизайн, който позволява ясно да се види ръбове и детайли на дървени дъски, което ви позволява точно да маркирате и го нарежете.Не трябва да се движи шаблон, за да провери отново дървена дъска, това е по-удобно. ✅[Акрилен материал] Шаблон дръжки за дъска за табла е изработена от висококачествен акрил материал с висока твърдост, трайни и трайни, износостойкого и водоустойчив, му е трудно да се прекъсне и да се деформира, и той може да ви помогне да се произвежда голямо разнообразие на дръжки за дъска за табла за по-дълго време. ✅[Лекота на употреба] Можете да сложите шаблона върху дъска за рязане бяла дъска, да рисувате с форма на писалка по края на шаблона и да го нарежете, след това се полират край, и вие ще получите красива и гладка дръжката на една и съща форма.Шаблони за рисуване ще ви помогнат бързо и лесно да се справят с дъска за рязане бяла дъска, която ще ви осигури по-голямо удобство. ✅ [3 различни форми], Можете да получите шаблон дръжки дъска за табла от 5 бр. 3 различни форми, включително крива линия и триъгълник, а модел на триъгълника има 3 различни размера.Различни форми и размери могат да ви помогнат да направите различни дръжки за разделочных дъски в съответствие с различните разделочными дъски. ✅[Широко приложение] Ръководство инструмент за проследяване на шаблон се използва широко за производство на дръжки дъска за табла, diy от дърво със собствените си ръце и на други проекти също е отличен дърводелец.Това е практичен инструмент за дърводелци, любителите на diy, готвачи и много други, позволяващ подобряване на ефективността на тяхната работа. ✅[Прозрачен дизайн] Дръжка дъска за табла извършва по прозрачен дизайн, който позволява ясно да се види ръбове и детайли на дървени дъски, което ви позволява точно да маркирате и го нарежете.Не трябва да се движи шаблон, за да провери отново дървена дъска, това е по-удобно. ✅[Акрилен материал] Шаблон дръжки за дъска за табла е изработена от висококачествен акрил материал с висока твърдост, трайни и трайни, износостойкого и водоустойчив, му е трудно да се прекъсне и да се деформира, и той може да ви помогне да се произвежда голямо разнообразие на дръжки за дъска за табла за по-дълго време.

Product Name:
Cutting Board Handle Template
Material:
acrylic
Color:
transparent
Size:
as shown
Quantity:
5pcs
Application:
making cutting board handle
Note:
1.There may be slight differences between the picture and the actual color of the commodity. We will try our best to show you the exact color.:
2.Please allow slight dimension difference due to manual measurement. :