LYNLYN Черно Камина С 5 Остриета, Вентилатор за печката, Дърво Горелка, Екологични Тих Вентилатор, Ефективно разпределение на топлината в дома, Liyannan (Черен цвят)
  • New

LYNLYN Черно Камина С 5 Остриета, Вентилатор за печката, Дърво Горелка, Екологични Тих Вентилатор, Ефективно разпределение на

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

- За околната среда и автономно захранване : Тец модул работи като малък генератор за захранване на двигателя на вентилатораБатерии или на ток не се изискват!Подобрена циркулация на топлина и инфрачервени лъчи осигурява по-голям комфорт и намаляване на разход на дърва за огрев от вашата печка. - Тих шепот : нов дизайн на нож, по-голям от обема на въздуха, ниско ниво на шум.Вие дори не знаете за наличието на вентилатора за охлаждане на печката, но чувствам топлина!Ще се насладите на топъл въздух в тиха и комфортна обстановка. - Сигурна конструкция : Поставка за вентилатор плоча е изработена от анодизиран алуминий, способни да издържат на висока температура, не е деформиран и не обесцвечивается дори и след продължителна работа при висока температура. - По-дълъг живот : в основата на вентилатора има биметаллическое защитно устройство.Ако температурата на повърхността се издига над повече от 300 °C, защитно устройство за плавно приподнимает предната част на вентилатора, за да защити БЕЛЕЖКА и двигател.Събира топлината, а след това се излъчва, го прави топъл въздух по-директен.Технически характеристики : Размер на : 110 *80 * 125 мм Брой ножове : 4 Честота на въртене : 150-250 об/мин Скорост : 1400 об/мин на Шума : ≤ 25 db Първоначалната температура : около 50 ℃ Работна температура : 50 ℃-350 ℃ Материал : алуминий Цвят : черен / златен / сребристо / розово/ бронзов/ сив/червен/син Опаковка в комплект : 1x Вентилатор за печката 1x Съвети за ръчно прогреву : 1. Печные фенове с топлинна задвижване не се повиши температурата на пряко, а са само инструмент за ускоряване на топлопреминаване в камината. Не изисква поддръжка : просто от време на време почиствайте го и смазвайте вал острие малко количество леко масло, за да го въртеше плавно и безшумно!3. Да Не се слагат основата на готвене панел.