Поздравителни Картички STOBOK За момичета, Сто Дни, партита по повод бременност, Момче, Детска Бележка, Синя Хартия С Подкрепата на гости, Детски Плик за момичета, Пока?
  • New

Поздравителни Картички STOBOK За момичета, Сто Дни, партита по повод бременност, Момче, Детска Бележка, Синя Хартия С Подкрепата

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Картички с благословии : Можете да запишете всичко, което пожелаете, да изразите желания за тези, които сте обичали или на кого се възхищаваБлагодарствени картички за бебе душ с конвертами за момичета : Можете да си думи на поздравителни картички, ако е необходимо, декоративни и красиво.Детски картички за рожден ден : Изработени от добро хартия материал с отлично качество на изработката, те стилен и много удобен апарт и шикарны.Детски покани, картички : изненада за вашите деца, приятели или семейства, изискана и ръчно изработени, стилни и шик.Поздравителни картички : Добър подарък за деца, родители, приятели, семейство, любим, колеги и така нататък.Пратката включва 12 x картички за бебе душ Характеристики - Ярък цветен дизайн може да помогне да се създаде приятна атмосфера, да ви добро настроение, поздравителна картичка за рожден ден. - Материал : Хартия поздравителни картички за бебе душ, момиче. - Добре изработен от екологично чиста хартия материал, издръжлив, изискан външен вид, осигурява нейната популярност за партита в чест на детската душа. - Картички за душата на детето, по-практични и очарователен, отколкото други обикновени поздравителни картички, покани, картички за деца. - Дизайн с мультяшными елементи, който ще даде на получателя забавно усещане за празнични картички. - Размер : 22,00 X15,00 X0,30 см / 8,65 X5,89 X0,12 инча карта за душата на детето. - Можете да запишете всичко, което пожелаете, да изразите желания за всеки, който обича или му се възхищавал детски поздравителни картички. - Цвят : син, розов благодарствени картички за бебе душ с конвертами.Информация за стоки, Поздравителни картички Вие все още търсите поздравителни картички за душата на детето, за да предаде здравейте?Хартиена поздравления - добър избор за вас!Можете да напишете най-добри пожелания и да дарят това на своите семейства, децата или приятелите и т.