Каишка за Garmin vivoactive, взаимозаменяеми каишка от мек силикон EasyJoy за смарт часовници на Garmin vivoactive, не е подходящ за garmin vivoactive hr (черен)
  • New

Каишка за Garmin vivoactive, взаимозаменяеми каишка от мек силикон EasyJoy за смарт часовници на Garmin vivoactive, не е подходящ

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Съвместимост】 е Идеално, само за смарт часовници на Garmin vivoactive band, не е подходящо за други часовници на garmin 【Подходящ размер】 Подходящ за китките 135-215 мм (5,31-8,46 инча).Подходящ за китките среден размер. 【Мек и удобен】 е Изработен от висококачествен силикон.По-мек и удобен в чорап. 【Лесна инсталация】 Задръжте и отвинчивая, плъзнете пружинную летвата, махнете старата лента, след това поставете нова лента. 【Нашите задължения】Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа.Ако нашите продукти се сблъскате с някакви проблеми с качеството, ние ще замени ги за вас, без никакви условия. 【Съвместимост】 е Идеално, само за смарт часовници на Garmin vivoactive band, не е подходящо за други часовници на garmin. 【Подходящ размер】 Подходящ за китките 135-215 мм (5,31-8,46 инча).Подходящ за китките среден размер. 【Мек и удобен】 е Изработен от висококачествен силикон.По-мек и удобен в чорап. 【Лесна инсталация】 Задръжте и отвинчивая, плъзнете пружинную летвата, махнете старата лента, след това поставете нова лента. 【Нашите задължения】Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа.Ако нашите продукти се сблъскате с някакви проблеми с качеството, ние ще замени ги за вас, без никакви условия.Описание на продукта : Тегло : 25 гр Размер на опаковката : 6.3 инча Подходящ за китките : 5,31-8,46 инча Материал : силикон Опаковка : 1 * каишка за смарт часа, 2 * отвертка.