Cabilock 2 бр. Пластмасов Контейнер за съхранение на зърнени храни Пластмасов Контейнер за съхранение на храна Резервоар Банка за съхранение на храна с капак за Рассып?
  • New

Cabilock 2 бр. Пластмасов Контейнер за съхранение на зърнени храни Пластмасов Контейнер за съхранение на храна Резервоар

BGN 47.07

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изработен е от висококачествен материал, безопасно и практичноВсеки контейнер за съхранение идва с капак, който се затваря в чист вид.Това не отнема много място, удобно и практично.Може да се използва за магазин offee или чай с мляко, дома, заведението, хотела и т., Прозрачен външен вид улеснява съхранение на чай или кафе с мляко, които търсите, осигурява добра херметичност, стильность и дълголетие.описаниеЭтот предмет представлява кутия за съхранение с капак, който идеално за съхранение на чай с мляко, кафе и т. е Изработен от висококачествен материал, безопасен и подходящ за съхранение в прясно състояние.Консервация, безопасна, устойчива, лесна и достъпна цена, добра запечатване за кафе.Характеристики - Цвят : прозрачен.- Размер на малките кутии : 14,5 х 10.5 х 13 см /5,7 х 4,13 x 5,11 инча.- - Голям Размер на кутията : 14,5 х 18,5 х 13 см /5,7 х 7,28 × 5,11 инча.- Капацитетът на малката кутия : 0,5 л. - Капацитетът на голяма кутия : 1 л. - Прозрачен външен вид улеснява съхранение на чай или кафе с мляко, които търсите, е добра херметичност, стилен и издръжлив.- Няма да заемат много място, удобно и практично.- Всеки контейнер за съхранение идва с капак, който се затваря в чист вид.- Изработен е от висококачествен материал, безопасен и практичен.- Може да се използва за магазин offee или млечен чай, дома, заведението, хотела и т. Предпоставка включва 2 x кутии за съхранение.