Мини Кошчета за човешки пръст, Урна за кремация на домашни любимци, Урна за кремация на домашни любимци, Урна за кремация възрастни, Ръчна работа, двойна тиква с лил?
  • New

Мини Кошчета за човешки пръст, Урна за кремация на домашни любимци, Урна за кремация на домашни любимци, Урна за кремация възрастни,

BGN 12.54

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

► МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ : Поставете ги в камината, по рафтовете на книжарниците и дори в градината, за да внимателно да съхранява паметта за тяхНикакви сложни процедури за почистване и поддръжка не се изисква, просто използвайте суха кърпа за отстраняване на праха. ► УНИКАЛЕН СТИЛ на : Модел урна има красив и издръжлив дизайн - изработен ръчно и има за цел да символизира вашата вечна любов.Това ще стоплят сърцето си - спомена за живота и любовта, които сте споделили. ► ЗАНАЯТИ : Лилав пясък притежава функции влагостойкости, защита от корозия, ръжда и избледняване; Той може да запази своя блясък по-дълго време; По-дълготраен печат. КАЧЕСТВОТО на ► DURABLE : строг процес, липсата на избледняване, липсата на ръжда, липса на корозия, единни дебелина, дълголетие, много подходящи за декорация и гробници. ► Размери : 11 см дължина * 15,5 см височина, се използва за скъпи на сърцето останки от домашни животни, но също така е подходящ за малки количества от праха пораснали деца. (Преди кремацией един килограм тежи 1 кубичен сантиметър).Марка : QTT Запазване на достойнството и паметта на вашия любим човек, придобиване на тази красива, елегантна урна ръчно изработени.Наименование на продукта : Урна за кремация Материал : лилав пясък Тип изделия : крематор за възрастни/деца/ домашни животныхприменяется : Малко количество пепел за възрастни, деца и домашни любимци (котки, кучета, птици и т.) Цвят : червен Размери : Диаметър : 11 см * Височина : 15,5 см, изработено дали ръчно : да, тегло : около 200 г. Продукти отговарят на истински снимки, но може да има разлики в цвета се дължи на такива фактори като светлина и на цвета на монитора, моля, обърнете се към самия продукт Съвет : ● описание на размера измерва ръчно, но грешката е 1 -2 см в съответствие с действителния размер ● Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща.