Katonyo Кратък Перука Боб Коси 4x4 Синтетични Косми на Дантели Изкуствени Перуки от Човешка Коса за чернокожите жени 150% Плътност Бесклеевой Бразилски Virginiana Перука със ?
  • New

Katonyo Кратък Перука Боб Коси 4x4 Синтетични Косми на Дантели Изкуствени Перуки от Човешка Коса за чернокожите жени 150%

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Перуки от човешка коса на дантели 4 X4 натурална линия на растеж на косата с детски коса. Швейцарско дантела : по-мек и траен.Изглежда естествено и красиво.Прозрачна дантела : повече подхожда на вашата кожа изглежда по-естествено. 3 гребени около : перуки по-лесно улови. зад 2-инчов дантела.Средният размер на 22,5 инча за средни глави. 100% Сурови бразилски естествени човешки косми правилната дължина, този перука-боб, от човешки коси на младо момиче, натурален и здравословен, без разделяне на връхчетата. Перуки от 150% плътност С детски коса и естествената линия на растеж на косъма Правят перуки-зърната са по-естествени, достатъчно дебели и гъсти. Прозрачна дантела 4x4, която идеално ляга на кожата, дизайнер имитира кожата на главата и връзване на косата, дантела с ръчно изработени.Предварително выщипанные, те изглеждат така, сякаш растат имате от кожата на главата.Може да бъде странична част, средна част, могат да придадат на всяка форма, която ви харесва.Може да бъде разделена на средната част и на страничната част, выпрямлена и фигура.Препоръчваме ви температура (по-долу 180 ° C).За създаване на къдрава прическа увийте косата около маша и задръжте за 10 секунди, след това отпуснете.Моля, изберете добра боя за коса и контрол на време и температура.След като боядисате или обесцветили косата си, моля, често се погрижи за косата си.Моля, предложете първо ви отрежа няколко косъма, за да напишете текст.Дължина на косата на перука с прави косата трябва да се измерва с дължина от края на главата до най-дълга коса отдолу.Дължина на косата на перука с вълнообразен коса трябва да бъде напълно выпрямлена, за да се измери дължината. Преди миене внимателно срешете косата с гребен с широки зъбци, за да те не спутались. Не използвайте гореща вода при измиване на главата с шампоан.Добавете шампоан, топла вода и внимателно измийте косата. Отново нанесете малко балсам върху косата.Интензивни грижи в продължение на 10 минути.Внимателно изплакнете с климатик, след това разтъркайте с кърпа, за да той бил погълнат от влагата. Дайте вашите парикам от човешка коса изсъхне по естествен път на въздуха, защото това е най-доброто за вашата коса.Не сушете косата си на слънце в продължение на дълго време.Do прекарват такава обработка на косата, не по-рядко от един път в седмицата. 【Директни перуки с дантелен закопчалка Боб Материал перука】 : Използват се 100% необработен бразилски коси, плътност 150% Прави обем умерен, много мека и копринено гладка, естествено и здравословно.когато и не спутывается, Без лепило, Фантазия. 【Качеството на перуки】 : Къса перуки-фасул от човешки косъм, предварително выщипанные с естествена линия на растеж на косата на бебето, правят косата по-естествени, не съдържат никакви химични вещества, без мирис.