Ofone Силикон Държач за четки за грим Настолен Органайзер за козметични инструменти и кутия за съхранение на козметика с 3 дупки с различни размери, Мултифункционалн?
  • New

Ofone Силикон Държач за четки за грим Настолен Органайзер за козметични инструменти и кутия за съхранение на козметика с 3

BGN 4.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Полезен органайзер за козметични средства - Гъвкав силикон притежателя за сменяеми аксесоари за грим е подходящ за обекти с всякакви размери.Позволява внимателно да съхранява предмети почти всички размери в изправено положение за лесен достъп.Лесно да се съхранява на четката за грим, червило, писалка, четка за зъби, ножици и други предмети за ежедневна употреба в удобно за захващане изправено положение. Преносим кутия за съхранение на четки за грим за тезгяха, в банята - можете да го използвате на тезгяха в банята и да се сложат четка за зъби на вашето семейство, красиво и удобно. Многофункционален органайзер за химикалки и съхранение на офис масата - вие също можете да се съхранява скала, по-голяма дръжка, малка събранието или дори нож.Но, моля, обърнете внимание, НЕ позволявайте на остър усеща се докоснат до това. Размери - 8,3 x 2 x 1,2 инча.Портативен и лек.Лесно го поставите в чанта или калъф за носене!. Най-добрият подарък - най-Добрият подаръчен комплект за жени, момичета, дами, тийнейджъри на някои специални събития като рожден ден, Коледа, свети Валентин и др. Полезен органайзер за козметични средства - Гъвкав силикон притежателя за сменяеми аксесоари за грим е подходящ за обекти с всякакви размери.Позволява внимателно да съхранява предмети почти всички размери в изправено положение за лесен достъп.Лесно да се съхранява на четката за грим, червило, писалка, четка за зъби, ножици и други предмети за ежедневна употреба в удобно за захващане изправено положение. Преносим кутия за съхранение на четки за грим за тезгяха, в банята - можете да го използвате на тезгяха в банята и да се сложат четка за зъби на вашето семейство, красиво и удобно. Многофункционален органайзер за химикалки и съхранение на офис масата - вие също можете да се съхранява скала, по-голяма дръжка, малка събранието или дори нож.Но, моля, обърнете внимание, НЕ позволявайте на остър усеща се докоснат до това. Размери - 8,3 x 2 x 1,2 инча.Портативен и лек.Лесно го поставите в чанта или калъф за носене!. Най-добрият подарък - най-Добрият подаръчен комплект за жени, момичета, дами, тийнейджъри на някои специални събития като рожден ден, Коледа, свети Валентин и др.