Опаковка от сапун за баня, Захранващи сапун, помпа и Стъклена Опаковка сапун С Метална помпа, Аксесоари за баня за дома, декорация за Фермерска къща, Бурканче за Ете?
  • New

Опаковка от сапун за баня, Захранващи сапун, помпа и Стъклена Опаковка сапун С Метална помпа, Аксесоари за баня за дома,

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

◆ Удобна опаковка за сапун с бързо зареждане с елегантен и модерен дизайн го прави идеален продукт за всяка баня + Понякога се появяват мехурчета, водни знаци, белези и т., Материал на изработката : стъкло, моля, не се накисва дъното във вода в продължение на дълго време, се препоръчва да се поставя в тава.Надявам се, че разбирате!. + Защо сте избрали стъкло, а не пластмасови?Изглежда гладко и елегантно, а също и по-дебел и по-твърда пластмаса, Стъкло и е полезно за планетата произведено от естествени екологично чисти суровини стъкло на 100% отговаря на изискванията за рециклиране и може да се използва безкрайно. + в офис сгради, паркове или кампуса е удобен окачен аксесоар за тоалетна, която елиминира боклуци и бъркотия в столешницах.Применимая течността В тази бутилка може да се съхранява сапун за ръце, шампоан, препарат за миене на съдове в душата си и т. ◆ Удобна опаковка за сапун с бързо зареждане с елегантен и модерен дизайн го прави идеален продукт за всяка баня. + Понякога се появяват мехурчета, водни знаци, белези и т., Материал на изработката : стъкло, моля, не се накисва дъното във вода в продължение на дълго време, се препоръчва да се поставя в тава.Надявам се, че разбирате!. + Защо сте избрали стъкло, а не пластмасови?Изглежда гладко и елегантно, а също и по-дебел и по-твърда пластмаса, Стъкло и е полезно за планетата произведено от естествени екологично чисти суровини стъкло на 100% отговаря на изискванията за рециклиране и може да се използва безкрайно. + в офис сгради, паркове или кампуса е удобен окачен аксесоар за тоалетна, която елиминира боклуци и бъркотия в столешницах.Применимая течността В тази бутилка може да се съхранява сапун за ръце, шампоан, препарат за миене на съдове в душата си и т. Този опаковка за течни сапуни в ретро стил ще допълни интериора на вашия дом, кухня и баня, независимо дали това е в стила на шебби-шик, селска къща, промишлен таванско помещение или съвременен.