Ексфолиращ Скраб за тяло, Четка за душ, 2-Трети страни Силиконови Структури за мокро и сухо почистване, Лек Масаж и Фино Почистване, Грижи за деца, възрастни, Възраст?
  • New

Ексфолиращ Скраб за тяло, Четка за душ, 2-Трети страни Силиконови Структури за мокро и сухо почистване, Лек Масаж и Фино Почистване,

BGN 20.60

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Висококачествени материали] Тази силиконова четка за вана е изработена от хранително-силикон, лесен за тегло, здрав и не травмирует кожатаСъщо така и лесно се деформират. [Двустранен дизайн] Скрубер за тяло е проектиран в двустранно изпълнение.Едната страна представлява силиконовата четка, която е мека и еластична, за прочистване на тялото, дори и за чувствителна кожа, докато от другата страна е плоска дюза, която може да се използва за масаж. [Няколко функции] Четка за тяло ще ви помогне не само дълбоко почистване на кожата и да ексфолиране на 360 градуса, но и облекчаване на физическа умора, за да се почувствате спокойно и удобно.Освен това, използването му за масаж на цялото тяло може да ви помогне да подобрите кръвообращението и ускоряване на метаболизма на кожата. [Стилен и компактен] Той е компактен, удобен държи в ръцете си, и той не выскользнет.Можете да го вземете със себе си на пътешествие. [Широко използван] Четка за душата е подходяща за мъже, жени, деца и възрастни хора с всякакъв тип кожа.И може да се използва във всяко положение на човека, такова като на главата, лицето и торса.Освен почистване на тялото и се масажира, тя може да се използва за почистване на кухни, къщички за домашни любимци и т. Параметри : Материал : хранително-вкусовата силикагельструктура : Двупосочен силикагельстиль : С плоска глава, Подходящи за : бебета, възрастни Типа кожа : мазна, комбинирана, чувствителна, суха, нормална Размери : Дължина * Ширина : 12*7.77 комплектът включва : 1 бр. * четка за душата.

Material:
Food Grade Silica Gel
Structure:
Double Sided Silica Gel
Style:
Flat Head Style
Suitable For:
Infants, Adults
Skin Type:
Oily, Combination, Sensitive, Dry, Normal
Size:
Length * Width:
12*7.8*4.5cm/4.72*3.07*1.77inch
Package Included::
1pcs*Shower Brush: