Външните Стенни осветителни тела, осветителни Тела за външно осветление от залез до зазоряване, за Монтиране на стена От списък с ETL, Алуминиеви Водоустойчиви осве?
  • New

Външните Стенни осветителни тела, осветителни Тела за външно осветление от залез до зазоряване, за Монтиране на стена От

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Лампа за външно осветление от изгрев до залез : led лампа за външно осветление от здрач до зори вграден високочувствителния сензор за IC (е в списъка на UL), черен лампа за външно осветление може да се влияе определи яркостта на околната среда.През нощта монтиране на стена открито гаражно осветление се изключва автоматично по време на деня и се включва автоматично през нощта, не е необходимо ръчно.Външно осветление от здрач до зори носи повече удобство в живота ви. Стенни лампи Up Down : Квадратни осветителни тела за верандата се предлагат с 6 led флуоресцентна светлина GU10 5000 K, студен бял цвят придава незабавен модерен чист вид.Улично монтиране на стена за гаражни осветителни тела с високо качество, направена в списъка на ETL, прави този външен стенен монтаж лампа от 3 теми още по-елегантен светлинен ефект през нощта, външното осветление, освещающим вашия гараж, веранда, входната врата и двора на къщата. конзола за монтиране на осветителни тела hting е подходящ за вашата входна врата, терасата, гаража и верандата. Защита от ръжда 2. Свържете на тел; 3. Да закачите лампата за крепежной плоча болтовете.Скоба, определени вълни, осигурява бърз монтаж на стена.А "кух" база дава възможност за съхраняване на кабели.Размер на квадратен външно осветление : 4 х 4,3 х 9,6 инча (Д x Ш x В). Подобрете външния вид на вашия дом - Елегантен вертикален дизайн на този улично осветление е идеалното допълнение към вашия модерния дом.Външни осветителни тела за дома може да се използва широко в домашния гараж, двор, чардак, има вратата, на входа, вътрешен двор, антре, тераса, антре.Това е перфектният избор за осветление и оформяне на вашия дом.Елегантен матиран черен квадратен лампа за външно осветление от залез до зазоряване, за монтиране на стена, сензорно леене под налягане, бяло стенни аплици от алуминий за вашия модерен дом декор - От Blingэто съвременно монтиране на стенни лампи за външно осветление ще се разпределят равномерно светлината както нагоре, така и надолу.Осветите своята пътека, веранда, двор, тераса или входната врата на басейна.Характеристики : * В комплекта на това външно осветление включва 2 крушки на горния и долния светлина, тип led крушки GU10 с посочване на ETL.

  :