DOITOOL 1 бр. Кухненски Яхния, Овесени ядки, Бонбони, Мерителна Детски Ориз, Кафе Кана, Чаши, Съдове, Прибори, Многофункционална Сирене Пръчка, Ресторант, Нагревател От Н?
  • New

DOITOOL 1 бр. Кухненски Яхния, Овесени ядки, Бонбони, Мерителна Детски Ориз, Кафе Кана, Чаши, Съдове, Прибори, Многофункционална

BGN 7.75

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Тенджера за спагети : Тенджера от неръждаема стомана, бързо и равномерно загряване, а гъст дъното прави тиган за насипни товариТенджера за сирене : Това е идеалният контейнер за детски храни, мляко, сосове, спагети, кана за кафе за претопляне на кафето.Тенджера за подгряване на сос : 1 бр Тиган за сос От неръждаема Стомана, Съдове за Измерна Тенджера, Инструмент за приготвяне на храна.Кухненска тенджера за печене : В тенджера за мляко се използва неръждаема стомана и изящна изработка изработка, което осигурява дълъг експлоатационен живот.Тенджера за варене на кафе : Тенджера от неръждаема стомана, гладка повърхност без чеп, тя няма да навреди на ръцете.Пратката включва 1 х тиган за сос Особености -Многофункционална тенджера, тя може да бъде за молочника, супницы, триизмерна лъжици, лъжици за teppanyaki и т., Кана за разпенване на мляко. - Могат да се мият в миялна машина, което ви спестява време за топъл шоколад. - Цвят : Сребърна посуда за супа. - Материал : Гърне за детско хранене от неръждаема стомана. - Размер 60 мл : прибл.98in съд за топене на свещи. - Тенджера за супа, изработен от висококачествена неръждаема стомана, здрав и е предназначен за продължителна употреба. - Размер на 80 мл : прибл.18 см тенджера с капак. - Гладка повърхност, без чеп, тя няма да навреди на ръцете вашата млечница. - Лек и преносим, по-удобен за съхраняване и използване кана за сметана.Информация за продукта Плоска чиния за спагети е подходяща за бързо приготвяне, удобен и лесен за използване.кухненска тенджера за печене на Този обект представлява тиган за сос, направени от висококачествена неръждаема стомана.тенджера за сирене A за приготвяне на трехразового на храна за семейството.Тенджера за варене на кафе е Предназначена за приготвяне на такива храни, като супи, мляко, юфка и т.