Shulaner 200 Слотове Цветен молив случай с цип Голям Капацитет, Чанта за Моливи с Модел в стил Ретро, Водоустойчив Дръжка от PVC Плат 840D, Органайзер за Съхранение на Химика?
  • New

Shulaner 200 Слотове Цветен молив случай с цип Голям Капацитет, Чанта за Моливи с Модел в стил Ретро, Водоустойчив Дръжка

BGN 10.99

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Универсален калъф за носене-калъф : можете да го използвате за обикновените моливи, цветни моливиПортативен дизайн : Има дръжка за удобно пренасяне, вие можете просто да излезете навън или да пътувате с този удобен калъф за вашия оцветяване.Материал : Изработен е от висококачествен PVC 840 D и оргалита, дава усещане за комфорт, здрави ципове продължават дълго време на употреба.Ретро-стил : Покриване на пенала се състои от различни ретро-елементи, такива като пеперуди, компаси, ключове, цветя и т. Наистина е подходяща за различен подарък на артисти, писатели.Или можете да го закупите за себе си. 121 малка слот и 3 се отвори повече : в него 124 отделни отвори (121 слот за моливи и 3 големи отвори за ластика или острилки), всеки молив на своите индивидуални дупка / каишка.Стилът на продукта : цветен молив случай с 200 слота Марка : Shulaner Модел : циркули, ключове, пеперуди и така нататък Цвят : сив Размер : 27,5x20x8,5 cm (10,82x7,9x3,34 инча) Материал : външна материя е направена от висококачествен водоустойчив PVC 840 D, а вътрешната структура е изработена от оргалита на Помещение включва : 1 бр. молив случай с 200 слота (моля, обърнете внимание, че моливи в комплекта не са включени) Най-лесният и удобен начин да цветни моливи за рисуване до местоназначението си - в тази стилна кожена чанта за моливи на 200 офиси. 4-слойный дизайн, когато всичко е ясно и подредено, много по-лесно, отколкото да носят със себе си молив случай и ровят в него в търсене на това, което ви трябва.Този цветен титуляр за моливи побира до 200 любимите си моливи в внимателни и организиран вид, моливи повече не трябва да се изхвърля.Допълва безгрижен процес на лакиране.Моля, обърнете внимание : 1. Такива фактори, като осветление, контраста и цветен дисплей, може да доведе до това, че снимката ще се различават от действителния продукт, това не показва някакви проблеми с качеството на продукта.