Купете заедно за да Спестите Повече Щипки за Удължаване на косата са Истински Човешки Коси Platinum Blond Маркирайте Сив Блондин Скоба за изграждане на Човешки Косъм 3шт ?
  • New

Купете заедно за да Спестите Повече Щипки за Удължаване на косата са Истински Човешки Коси Platinum Blond

BGN 3.50

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Истински човешки косата : Щипки за удължаване на косата RUNATURE са изработени от 100% истински човешки косъм и висококачествена дантела основите на горната част на наращенных на косатаСалонное качество, меки, като вашите собствени естествени коси.Можете свободно изправяне и ги къдри.Бързо променят своя начин : вие можете сами да затегнете наращенные косата на заколках за 1 минута; с помощта на трайни U-образни скоби от неръждаема стомана можете да ги закачите на собствените си косата, без да се повреди. за удължаване на косата в скоби Спецификация : Само 50 грама, една опаковка - добър вариант, ако имате изтъняване на косата.Но ако искате да направите правене на обемна прическа, е препоръчително 3-4 опаковки в зависимост от обема на вашата коса. Спецификация на удължаване на косата в скоби 9шт : 100-120 грама в опаковка, с дебелина от върха до края.Просто за да придават на косата плътност, ние ви предлагаме да си закупите 1-2 комплекта, искам пълна прическа, ви съветваме да закупите 2-3 комплекта.Свободен стил : Шнола за изграждане на естествена коса RUNATURE от човешки косъм, може да бъде выпрямлена или завита в съответствие с вашите изисквания, но имайте предвид, че температурата на подгряване трябва да бъде по-малко от 320℉, и само със светъл цвят може да бъде оцветена в по-тъмен цвят. 【Сиво-блондинистый скоба за удължаване на косата от истински човешки коси】 от 10 до 12 инча над 80 г; от 14 до 22 инча за 120 г (105 g коса + 15 г скоби).Колкото повече дължина, толкова по-тънки ще дебелина. за тънка коса се препоръчва да добавите 100 грама дължина, а за пълен коса - 200 г. RUNATURE hair се занимава с разработването прекрасни средства за удължаване на косата.Имаме собствена марка и фабрика, ние правим всичко възможно, за да ви осигури по-комфортно удължаване на косата.Как да се грижим за наращенными коса? 1.

ONLY 50g, get one pack is a good option if you have thinning hair. But if you want to make a full head, 3-4 packs are recommended according to your hair volume. :