Кухненски Рейк FVRTFT с плетене на една Кука, Поставка за подправки, Без Пробиване, Кухненски Рафтове, Самозалепващи се, на Стената, с място за Полотенцесушителя, Алуми
  • New

Кухненски Рейк FVRTFT с плетене на една Кука, Поставка за подправки, Без Пробиване, Кухненски Рафтове, Самозалепващи се, на Стената,

BGN 2.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ - Нашите висящи рафтове, изработени от висококачествени космически алуминийТе не съдържат ръжда и устойчиви на корозия и запазване на вашата кухня чист и подреден.Този висящи рафтове ще се превърне в чудесно допълнение към вашата кухня.Издръжлив и лесен за инсталиране - По ваш избор има два начина за монтаж : с помощта на лепило, без пирони или винтове.И двете са достатъчно здрави, за да здраво, за да запази цял рафт.Ефективен организатор - осигурява достатъчно капацитет за съхранение на вашите инструменти за баня.В същото време има ограда от падане, които попадат предмети.Подходящи куки и отопляеми кърпа правят вашето хранилище на още по-интегрирана.С кука и закачалка за кърпи - high-performance метална кука за свободно движение и висящи съдове или прибори за хранене, което спестява много място за по-малки кухни.Кажете сбогом на мръсни плотове.Модерен минималистичен стил на дизайн - подвесная кухненски рафт проста и елегантна форма в комбинация със стила на дома.Изненадайте приятелите не само проста и функционална поставка, но и елегантно допълнение към вашата кухня.Компактен полк, който все пак предоставя достатъчно място за съхранение.Той е предназначен за модерни къщи и хотели, да се мотаят и подреждат по реда на бутилки, тигани, тенджери, прибори за готвене и други аксесоари.Параметри : Материал : Космически алуминий Размери : 30x12,2x13,7 см, 11,2x13,7x40/50/60 см Тип на инсталиране : монтиране на крепление2 начина за инсталиране : без пробиване (без лепило за нокти), перфорация на (винтове) съдържание на Пакета : 1-часова дизайн на Качеството : 1. Стойка, предназначена за окачване на стена или в шкаф, не заема място в кухнята и ви позволява да подредите вашите бутилки. Повишени конструкция парапет се използва за вдигане на парапети, за да се предотврати случайно попадащи бутилки и буркани и да гарантира сигурността на ежедневна употреба.

Material:
Space Aluminum
Dimensions:
30x12.2x13.7cm, 11.2x13.7x40/50/60cm
Installation Type:
Wall Mount
2 installation methods:
no punching (no nail glue), punching (screws)
Package Contents:
1 rack
Quality Design:
1. The rack is for hanging on the wall or in the closet, does not take up space in the kitchen and keeps your bottles organized.:
2. The raised railing design is adopted to raise the railing to prevent accidental falling of bottles and cans and ensure the safety of daily use.:
3. Hook and towel rack design, strong load-bearing capacity.:
4. The upper and lower spacing of the seasoning rack can be adjusted to meet different needs. It is perfect for s, bottles, cans, beverages, snacks and more:
5. The rack also doubles as a shower rack, an excellent home storage tool.:
Notice:
1. Included only. Storage jars, s or other items in the photo are not included.:
2. Dimensions are determined manually, so there may be a difference of 1-3 cm.:
3. Do not place the rack on painted walls, wallpaper, limestone walls or other smooth or uneven surfaces. :