ЖЫХ Тенис на Флаг Европейски Стил Холна Маса Флаг Плат Маса за Хранене Плат Легло Флаг Подложка За партита Празнична Покривка (Цвят: D, размер: 32 * 210 см)
  • New

ЖЫХ Тенис на Флаг Европейски Стил Холна Маса Флаг Плат Маса за Хранене Плат Легло Флаг Подложка За партита Празнична Покривка

BGN 102.96

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Подходящи за много случаи, например, за сватбеното партиФина текстура, лесно се поддава на деформации, много удобен.маса, по-изискан живот.Меко усещане на ръцете, силно триизмерно усещане.Липсата на цветовете, добър комфорт. подходящи за много случаи, например, за сватбеното парти.Фина текстура, лесно се поддава на деформации, много удобен.маса, по-изискан живот.Меко усещане на ръцете, силно триизмерно усещане.Няма избор на цветове, добър комфорт. Подходящи за много случаи, в сватбената парти, фина текстура, лесно се поддава на деформации, много удобна маса, по-изискани заведения за усещането за изключителна мекота на ръцете, силно триизмерно усещане за избор на цвят, добър комфортупаковка включва опаковъчен лист : 1 * тенис на флаг (други демонстрационни продукти не са включени) Бележки. Поради различни монитори и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове на снимката.Голямо благодаря. Поради ръчно измерване на допустимо отклонение е 1-3 виж.