Ipetboom 6 бр. Играчка За обучение на Местните Зъбите Джобно Кусание Животни Удобна Форма за привеждане в съответствие хапят Дъвченето Писклив Плюшено Дъвчене Куче, Ку?
  • New

Ipetboom 6 бр. Играчка За обучение на Местните Зъбите Джобно Кусание Животни Удобна Форма за привеждане в съответствие хапят

BGN 19.58

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПРЕНОСИМА играчка за КУЧЕ-играчка за Дъвчене за кучета, устойчив на жеванию, не е лесноКрасива форма, по-малък и портативен.ИГРАЧКА за дъвчене на кучетата - Тази забавна играчка за дъвчене може да накара вашия домашен любимец да направите няколко упражнения и облекчаване на депресивни емоции.ЗАБАВНА ИГРАЧКА за КУЧЕ - Ако вие дадете на кучето си да дъвче играчки, да тя бързо се разминала зъби, това ще запази зъбите им са здрави, ще подобри тяхната интелигентност, както и увреждане от мебели или обувки и ще помогне да се отървете от никнене на млечни зъби, скука, дресура, лай.Мультяшная играчка за кучета -дъвка играчка е подходящ за домашни любимци, които се дъвчат, вземете и да играе.Може да ги направи щастливи от играта.ИГРАЧКА ЗА никнене на млечни зъби ПРИ КУЧЕТО - Почистване на зъбите на кучето намалява образуването на зъбен камък и плака при дъвчене и помага при сериозни проблеми със здравето на зъбите.Осъществяване Списък 6 x играчки за дъвчене за кучета Особености -Материал : плюшен играчка за моделиране любимци puppy-Дъвченето по време на игра, шлифоване на зъбите, почиства зъбите от двете, много подходящ за вашия любим домашен любимец износостойкая играчка за кучета. -Дъвка играчка е подходящ, за да се домашни любимци дъвчат, сграбчваха и играе.Може да ги направи щастливи, като играят в играчка за кучета на открито. -Цвят : Както е показано на фигура, мека играчка за кучета - Нека кучето да не бъде самотен.Играчка за дъвчене на кучетата може ефективно да защити от кучета от унищожаването на нашата домашна преносим играчки за кучета. -Размер : 50,00 X17,00 X4,00 см /19,65 X6,68 X1 играчка за дъвчене на кучетата. -Специална форма може да привлече вниманието на кучета, могат да играят с любимите си играчки за писклявой куче. -Ярки цветове, успешно ще привлече любопитството на вашия домашен любимец.