Кухненски Мат, Подложки против Умора за Кухненско пол, Кухненски Подложки TEMASH, Нескользящие, Комплект от 2 теми, Кухненски Постелки На пода С възглавница, Удобни за ?
  • New

Кухненски Мат, Подложки против Умора за Кухненско пол, Кухненски Подложки TEMASH, Нескользящие, Комплект от 2 теми, Кухненски

BGN 20.89

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

¡¾ Противоусталость и комфорт ¡¿Тези кухненски подложки от стиропор с ефект на паметта са абсолютно необходими за всяка кухняТе са толкова меки, че служат амортизатором и помагат на краката си облекчи болката в гърба при продължително стоене.Направете така, че е по-удобно да стоя и да мият чиниите или да готвите. ¡¾ Лесно за почистване и е водоустойчив¡¿Тези меки кухненски тепиха напълно затворени и водоустойчив.Вие не се тревожите за летящи парчета храна, разлята вода и благата спрей.Го е много лесно от восък, и той не се абсорбира до дървото.Разливи и спрей за лесно вытираются.Това може да спести много енергия и време. ¡¾ Противоскользящий и стабилен¡¿Двете страни кухненски постелки за пода имат защитна нескользящую текстура, а плитки и дълбоки квадрати увеличават триенето с един етаж, което позволява задържане на килими на място. [МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ!] Уверете се, че с кухненски мат сложи на равен, не предавателни вода и суха настилка. ¡¾ Пружинистость и дълголетие¡¿Кухненски подложки се доставят в намалена форма, ги е лесно да се разположи, и те веднага точно лягат на пода.Можете да ги оставите на слънце за няколко часа, и те веднага расплющатся.Така че не се притеснявайте за гънките. ¡¾ Перфектен размер ¡¿Размера на масива от 2 теми напълно отговаря на нуждите на всеки.Този, че е по-малка, може да постави пред печката или пред кухненската мивка.Кухненски подложка за джогинг може да се постави преди кухненски остров.Разбира се, не само с кухненски мат.Това е също много ще работи в нашия гараж, баня, пералня и офиса. ¡¾ Противоусталость и комфорт ¡¿Тези кухненски подложки от стиропор с ефект на паметта са абсолютно необходими за всяка кухня.Те са толкова меки, че служат амортизатором и помагат на краката си облекчи болката в гърба при продължително стоене.Направете така, че е по-удобно да стоя и да мият чиниите или да готвите. ¡¾ Лесно за почистване и е водоустойчив¡¿Тези меки кухненски тепиха напълно затворени и водоустойчив.