Набор от прецизни куки повишена дължина, комплект от 6 теми, Прът от Хромованадиевой стомана, за теглене на Маркучи и Уплътнения, Инструменти за поддръжка на автомо?
  • New

Набор от прецизни куки повишена дължина, комплект от 6 теми, Прът от Хромованадиевой стомана, за теглене на Маркучи и Уплътнения,

BGN 6.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

пряк избор избор на под ъгъл от 45 градуса. избор на 75 градуса. избор на 90 градуса. избор на 135 градуса. разход на избор.Съдържание на пакета : директен избор, под ъгъл от 45 градуса, избор на под ъгъл от 75 градуса, избор на под ъгъл 90 градуса, избор на под ъгъл 135 градуса и разход на избор.Удължавам : обща дължина на невротрансмитер е 210 мм / 8,26 инча, дължина на пръта - 100 mm / 3.Високо качество : Изработени от термообработанных стомана шахти CR-V за подобряване на силата и издръжливостта.Устойчив на корозия и ръжда.Ергономичен на улавяне : Ергономична дръжка осигурява удобен и нескользящий улавяне, помага за предотвратяване на умората на ръката при употреба.Универсалност : За дърпане и запечатване на пръстените", щипки, кабели, тампони, шайби и други дребни детайли в труднодостъпни места.Съдържание на пакета : директен избор, под ъгъл от 45 градуса, избор на под ъгъл от 75 градуса, избор на под ъгъл 90 градуса, избор на под ъгъл 135 градуса и разход на избор.Удължавам : обща дължина на невротрансмитер е 210 мм / 8,26 инча, дължина на пръта - 100 mm / 3.Високо качество : Изработени от термообработанных стомана шахти CR-V за подобряване на силата и издръжливостта.Устойчив на корозия и ръжда.Ергономичен на улавяне : Ергономична дръжка осигурява удобен и нескользящий улавяне, помага за предотвратяване на умората на ръката при употреба.Универсалност : За дърпане и запечатване на пръстените", щипки, кабели, тампони, шайби и други дребни детайли в труднодостъпни места.