STOBOK Пластмасови Бутилки За Вода Коледен Човечето Човече Бутилка за Напитки, Коледна Множество Бутилка за Напитки Коледни Бутилки за Еднократна употреба за напитк?
  • New

STOBOK Пластмасови Бутилки За Вода Коледен Човечето Човече Бутилка за Напитки, Коледна Множество Бутилка за Напитки Коледни

BGN 16.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Шише за сок под формата на пряничного човек】 Тази прозрачна бутилка за напитки извършва под формата на хубава пряничного човек, който много декоративни и ви дава голямо визуално удоволствие, особено на коледни партита 【Бутилки за многократна употреба за напитки】 Този множество бутилка gingerbread man е скромна капацитет и може да се използва за съхранение на мляко, сок, вода, напитки, чай и много други напитки.Обем : около 500 мл. 【Коледна бутилка за напитки】 Шише за напитки във формата на сладкиши човечета - това е нещо, което е хубаво да споделите със семейството си или с приятели по Коледа, Нова година, рожден ден или друг празник. 【Множество бутилка за напитки】 Нашите бутилки Коледа element затворени, можете да ги сложите в чантата, в колата, без да се притеснявате за протечке.Благодарение на дизайн на капака си напитка, която не ще бъде лесно разливаться, можете да го използвате без притеснение. 【Материал премиум-клас】 Тази коледна бутилка за напитки е направена от висококачествен PET материал, тази бутилка е безопасна и може да се използва известно време. Размер : 18,00 X10,00 X4,50 см/ 7,07 X3,93 X1,77 инча. 【Шише за сок под формата на пряничного човек】 Тази прозрачна бутилка за напитки извършва под формата на хубава пряничного човек, който много декоративни и ви дава голямо визуално удоволствие, особено на коледни партита. 【Бутилки за многократна употреба за напитки】 Този множество бутилка gingerbread man е скромна капацитет и може да се използва за съхранение на мляко, сок, вода, напитки, чай и много други напитки.Обем : около 500 мл. 【Коледна бутилка за напитки】 Шише за напитки във формата на сладкиши човечета - това е нещо, което е хубаво да споделите със семейството си или с приятели по Коледа, Нова година, рожден ден или друг празник. 【Множество бутилка за напитки】 Нашите бутилки Коледа element затворени, можете да ги сложите в чантата, в колата, без да се притеснявате за протечке.