Органайзер за Шкатулок Asion, Голям Пластмасов Калъф За съхранение на Бижута с 4 Чекмеджета, стойка за бижута с Прозрачен капак за Колиета, Обеци, Пръстени, Гривни, Под?
  • New

Органайзер за Шкатулок Asion, Голям Пластмасов Калъф За съхранение на Бижута с 4 Чекмеджета, стойка за бижута с Прозрачен

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

❤️Ковчег за бижута приятна на вид, компактен, с цилиндрична форма, с изваяни модел под формата на листенца на върха и приглушенно-розов цвяткато той е доста просторно и в нея може да се побере цял куп дребни неща. ❤️ Органайзер за бижута е уникален по дизайн.Това функционално решение за съхранение, което позволява да се съхранява на повечето от нейните аксесоари, подредени и в рамките лесен достъпа. ❤️ Той е идеален за спалнята на момичетата и ще изглеждат страхотно на обличане масичката.Това е чудесен подарък за тийнейджър или момичета помладше!Той е добре направен, дръжки и куки малко добри, а дизайнът е в розови тонове и нюанси на розово злато изглежда добре. ❤️Ковчег за бижута, подобен на малък скрин за вашите бижута, имате вратата на достъпа, която се отваря навън и ви осигурява място, на което може да се окачи на веригата, гривна и т., малки кутии за по-големи предмети, като брошки, и горната част за пръстени или обеци. ❤️ Тази пластмасова кутия за съхранение на бижута във формата на кула изглежда страхотно и има много различни офиси.В горния багажник, достатъчно пространство за съхранение на вашите позвънявания и малки предмети.Във вътрешността на всяка врата има много куки за окачване на колиета и обеци.Всеки от четирите равенства образува красиво и дълбоко, така че можете да поставите в тях много фигури.Те също имат мека вътрешна страна, която помага за защита на вашите бижута. ❤️Ковчег за бижута приятна на вид, компактен, с цилиндрична форма, с изваяни модел под формата на листенца на върха и приглушенно-розов цвят.като той е доста просторно и в нея може да се побере цял куп дребни неща. ❤️ Органайзер за бижута е уникален по дизайн.Това функционално решение за съхранение, което позволява да се съхранява на повечето от нейните аксесоари, подредени и в рамките лесен достъпа. ❤️ Той е идеален за спалнята на момичетата и ще изглеждат страхотно на обличане масичката.Това е чудесен подарък за тийнейджър или момичета помладше!Той е добре направен, дръжки и куки малко добри, а дизайнът е в розови тонове и нюанси на розово злато изглежда добре. ❤️Ковчег за бижута, подобен на малък скрин за вашите бижута, имате вратата на достъпа, която се отваря навън и ви осигурява място, на което може да се окачи на веригата, гривна и т.