Alipis 4 бр. Прозрачна Домакински Прибори за рок музика, за Пиене на уиски, Бар на Съдове за Напитки, Долен Кухненски Чаен Бар, Чаша за Коктейли, Мл Ликьор, Чаша за Вода, Р?
  • New

Alipis 4 бр. Прозрачна Домакински Прибори за рок музика, за Пиене на уиски, Бар на Съдове за Напитки, Долен Кухненски Чаен

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

СТЪКЛЕНИ ЧАШИ за вино за партита - Гладка повърхност, висока пропускаемость, удобен за хващанеЧАШИ за ЧИСТА ВОДА-чаши за уиски - Подходящи за барове, KTV, ресторанти, домове, кухни, трапезарии, партита.СТЪКЛЕНА ЧАША ЗА ВОДА - Чаши за алкохол са направени от висококачествени стъклени материали, както и елегантен богато украсен дизайн ще привлече вниманието на вашите гости.ЧАШИ за коктейли - Подходящите чаши за уиски за барове, KTV, ресторанти, домове, кухня, трапезария, партита.СТЪКЛЕНИ ЧАШИ ЧАЙ - той може да бъде по-различен начин, например, чаша за вино, бира, вода, украса.Списък на пакетите 4 х чаши за вино Характеристики - Цвят : прозрачна Цветна чаша. - Гладката повърхност, високата пропускаемость, удобен за хващане чаши бърбън. - Подходящ за употреба в затворени помещения, както и за активен отдих, като например къмпинг и т. От Стъклени съдове за готвене.07 инча Чаши за ликьор. - Материал : стъклена новост за коктейли. - Изработен от стъкло материал, който е безопасен за употреба в бирена чаша. - Отлична стабилност, да не се смесва с напитки, е безопасно и полезно за използване във вино на чаша. - Корпус чаши от кристално чисто, с добра текстура и изглежда много високо качество хрустальным пластмасово бирена чаша. Описание на продукта Чаши за коктейли, Подходящи за всеки вид вино и са приятен подарък за приятел с добър вкус.Чаши за чиста вода Този предмет е изработен от висококачествен материал, който е полезен за човешкото здраве. стъклени чаши чай Креативен дизайн ги прави не само приятна чаша за вода за вас, но и чудесна украса за дома и ресторанта.